AROUND THE WEB

Το ακριβότερο ντελίβερι του κόσμου: Μία αγελάδα 2.200€

το-ακριβότερο-ντελίβερι-του-κόσμου-μί-851206

Το τεράστιο κουτί περιέχει τις εκλεκτότερες κοπές του wagyu beef από την περιφέρεια Τοτόρι της Ιαπωνίας.

Είναι ένα γιγαντιαίο bento box από ξανθό ξύλο και στα κουτάκια του, που σχηματίζουν μία αγελάδα, υπάρχουν 4,5 κιλά του καλύτερου μοσχαρίσιου κρέατος στον κόσμο. Είναι το wagyu beef από την περιφέρεια Τοτόρι της Ιαπωνίας, η οποία κατέχει το σκήπτρο της ανώτερης ποιότητας αυτού του είδους μοσχαριού στην χώρα.

Το τεράστιο κουτί στοιχίζει 2.200 ευρώ, διανέμεται αποκλειστικά από την εταιρεία Gochikuru κι έχει μπεί στην λίστα των Ρεκόρ Γκίνες ως «Το ακριβότερο γεύμα σε πακέτο».

GOCHIKURU.COM

Εκανε την πρώτη εμφάνισή του το 2017 κι έγινε αμέσως viral παγκοσμίως. Πολλοί Γιαπωνέζοι YouTubers έσπευσαν να το παραγγείλουν και να δοκιμάσουν το πανάκριβο κρέας, ανεβάζοντας τα σχετικά βίντεο για να ζηλέψουν όσοι δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να δώσουν τόσα λεφτά για λίγα κιλά μοσχάρι, έστω και wagyu από το Τοτόρι.

Στο γιγαντιαίο, ξύλινο κουτί, που ονομάζεται «Ολο για Σένα», εκτός από τις εκλεκτότερες κοπές του wagyu, υπάρχει μία ολόκληρη ρίζα wasabi και ειδικές σάλτσες που συνοδεύουν ιδανικά το συγκεκριμένο κρέας.

Στην αρχή το «Ολο για Σένα» ήταν διαθέσιμο μόνο στην αρχή κάθε χρονιάς και για λίγους μήνες, αλλά μετά την τεράστια επιτυχία, μπορεί κανείς να το παραγγείλει καθ′ όλη τη διάρκεια του χρόνου, υπό μία προϋπόθεση: Να είναι κάτοικος Τόκιο.

huffingtonpost.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου