Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Βελγίου δοκίμασε να φορέσει μάσκα - Πήγαν όλα στραβά

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-03, 13:49:24
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Βελγίου δοκίμασε να φορέσει μάσκα - Πήγαν όλα στραβά

Το βίντεο που δείχνει τον υπουργό Δικαιοσύνης του Βελγίου να μην ξέρει πώς να βάλει τη μάσκα στο πρόσωπό του κάνει τον γύρο του κόσμου

Όποιος παρακολουθήσει το viral βίντεο απο ακολουθεί, δεν θα πιστέψει σε καμία περίπτωση πως είναι αληθινό. 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Βελγίου, Κόεν Χέινς, δοκίμασε να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊό και πήγαν όλα στραβά.

Η μάσκα του υπουργού Δικαιοσύνης και αντιπροέδρου του Βελγίου, Κοέν Γκενς βρέθηκε πρώτα στο μέτωπό του, μετά στα μάτια του και κατέληξε στο στόμα και τη μύτη, μετά δυσκολίας. «Εχω την εντύπωση ότι έχω μεγάλα αυτιά», σχολίασε ο ίδιος.
 
Η σωστή χρήση της μάσκας είναι ένα από τα θέματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των πολιτών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ειδικά τώρα που αίρονται σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού. 
 
Μάλλον, τις οδηγίες για το πώς φοράμε σωστά μία μάσκα θα χρειαστεί άμεσα και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης του Βελγίου, Κόεν Χέινς, ο οποίος είναι viral στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ημέρες, επειδή η προσπάθειά του να φορέσει μάσκα σε απευθείας μετάδοση δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου
 
  
 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=