Είπαν στον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης ότι σκ@@α σημαίνει τίποτα κι έγινε… viral

Τελευταία ενημέρωση: 2020-04-25, 14:38:59
Είπαν στον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης ότι σκ@@α σημαίνει τίποτα κι έγινε… viral

Κάποιος, ίσως ένας ελληνοαμερικανός οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, θέλησε να τρολάρει τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης. Και τα κατάφερε μια χαρά. 

Σε πολλές από τις ομιλίες του, ειδικά αυτές τις ημέρες με την πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός να γονατίζει αλύπητα τη Νέα Υόρκη, ο Άντριου Κουόμο χρησιμοποιεί τη λέξη “τίποτα” ή “μηδέν” για να τονίσει τα λεγόμενά του.

Δεδομένου ότι στη Νέα Υόρκη μένουν πολίτες που μιλούν ελληνικά, ισπανικά, ιταλικά κι άλλες γλώσσες, ο Κουόμο θέλει να βάζει στις ομιλίες του λέξεις για απευθύνεται σε αυτούς τους πολίτες. Λέξεις όπως “nada” (σ.σ. τίποτα στα ισπανικά), “niente” (σ.σ. τίποτα στα ιταλικά).

Και κάποια στιγμή, ακούστηκε από το στόμα του και η λέξη “skata”.

Πριν από μερικές μέρες, η ελληνική λέξη που χρησιμοποιεί ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης υπέπεσε στην αντίληψη μιας Ελληνοαμερικανίδας, που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα video και αναρωτιέται «ποιος Έλληνας στη Νέα Υόρκη είπε στον Άντριου Κουόμο πως “σκατά” σημαίνει “μηδέν”;».

Αν σκεφτεί κανείς πως (και) λόγω του κορονοϊού ο Άντριου Κουόμο έχει ανοιχτή και ανελέητη κόντρα με τον Ντόναλντ Τραμπ, ίσως αυτός που θέλησε να τον… κάνει ρεζίλι στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης να ψηφίζει τον Αμερικανό πρόεδρο. Ίσως και όχι. Δεν θα μάθουμε ποτέ μάλλον…

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=