AROUND THE WEB

Φόρεσαν χρυσό κυνόδοντα σε τίγρη! [εικόνες]

φόρεσαν-χρυσό-κυνόδοντα-σε-τίγρη-εικό-321820

Ογδόντα ολόκληρα λεπτά διήρκεσε η περίπλοκη εγχείρηση, που επέτρεψε στην τίγρη Cara να ανασάνει από τους πόνους και να ποζάρει στον φακό με τον ολοκαίνουργιο, απαστράπτοντα χρυσό κυνόδοντά της!

Μια ομάδα κτηνιάτρων στο κρατίδιο της Ρηνανίας -Παλατινάτου της Γερμανίας περιποιήθηκε το σπασμένο δόντι της θηλυκής τίγρεως και στη συνέχεια του φόρεσε μια χρυσή θήκη. «Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει για την υπόλοιπη ζωή της», δήλωσε ικανοποιημένος μετά την επέμβαση ο Φλόριαν Άιζερλο του κέντρου προστασίας άγριων ζώων Vier Pfoten.

H εξάχρονη τίγρης της Βεγγάλης είχε σπάσει το δόντι της δαγκώνοντας παιχνίδια και μετά από μια πρώτη εξέταση τον περασμένο Αύγουστο της πήραν τα μέτρα για τη στεφάνη. Η χρυσή θήκη παραγγέλθηκε στη Δανία και πριν από λίγες μέρες τοποθετήθηκε στον έναν από τους δύο κυνόδοντες της άνω γνάθου του εντυπωσιακού, βάρους 125 κιλών, αιλουροειδούς.

Κτηνίατροι και μέλη του προσωπικού ποζάρουν στο φακό μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην τίγρη Cara

Η Cara προέρχεται από την Ιταλία, όπου οι Αρχές την κατέσχεσαν το 2013 από μια φάρμα, που την κατείχε παρανόμως. Μετά την δίαιτα που είχε υποβληθεί για να αποφευχθούν επιπλοκές πριν την επέμβαση η τίγρης μπορεί πλέον να ξαναφάει κρέας και να μασουλήσει ικανοποιημένη κόκαλα…

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου