AROUND THE WEB

Πρόταση γάμου στα 34.000 πόδια: Πιλότος ζητά από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

πρόταση-γάμου-στα-34-000-πόδια-πιλότος-ζητά-601537

Ενα πολύ τρυφερό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τη πτήση αεροσκάφους των Alaska Airlines.

Εκεί, στα 34.000 πόδια διακρίνεται η αεροσυνοδός Μπρέιντι Χόλενμπεκ να κάνει ό,τι μια συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά: να σερβίρει καφέ και φαγητό στους επιβάτες και να φροντίζει για να έχουν μια ευχάριστη πτήση.

Κι ενώ λοιπόν, εκείνη περνούσε από τους επιβάτες, άκουσε από τα μεγάφωνα μια οικεία σε αυτήν φωνή: του συντρόφου της και πιλότου της ίδιας εταιρείας Ερικ Γκρίνερ, ο οποίος μιλούσε για την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια συνέχισε να κάνει κανονικά τη δουλειά της.

Οταν ο Ερικ μιλούσε από το μικρόφωνο στους επιβάτες είπε στο τέλος της μικρής του ιστορίας: «Μπρέιντι Χόλενμπεκ σε αγάπησα από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα και θέλω να είμαι ο άνδρας για το υπόλοιπο της ζωής σου». Ο Γκρίνερ πετάχτηκε από την «κρυψώνα» του και την ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;», για να πάρει την απάντηση: «Ναι» και την αγκαλιά της αγαπημένης του.

Η συνάδελφος της Χόλενμπεκ RieAnn Fullwood δήλωσε στο επίσημο site της αεροπορικής εταιρείας: «Προσπαθούσαμε να την κρατάμε απασχολημένη στο πίσω μέρος του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, ώστε να μην δει τον Ερικ να επιβιβάζεται» σε πτήση της οποίας δεν είναι κυβερνήτης.

Οι επιβάτες μετά την πρόταση ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου