AROUND THE WEB

Ηδονοβλεψίας πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του γιου του

ηδονοβλεψίας-πατέρας-έβαλε-κρυφή-κάμ-628316

Μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης έχει συνταράξει τη βρετανική κοινή γνώμη.

Ενας 53χρονος Βρετανός, πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού 21 ετών και ενός κοριτσιού 12 ετών, καταδικάστηκε την Παρασκευή σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για «φρικτά», όπως τα χαρακτηρίζει η βρετανική εφημερίδα Mirror, εγκλήματα κατά της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος που όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη του, είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του γιου του, ακριβώς πάνω από το κρεβάτι του, την οποία είχε συνδέσει με την τηλεόραση της κουζίνας, για να τον βλέπει να κάνει σεξ με τη 19χρονη κοπέλα του την ώρα που εκείνος μαγείρευε.

Στο δικαστήριο, ο ηδονοβλεψίας πατέρας είπε ότι τοποθέτησε την κάμερα επειδή άκουγε θόρυβο να έρχεται από το δωμάτιο του ζευγαριού με αποτέλεσμα να του κινηθεί η «περιέργεια» για τις σεξουαλικές τους επαφές.

Το αδίκημα αποκαλύφθηκε όταν, η μικρότερη κόρη του άλλαξε κατά λάθος κανάλι στην τηλεόραση της κουζίνας και βρέθηκε αντιμέτωπη με εικόνες από το υπνοδωμάτιο του αδελφού της. Ετσι, η μικρή το είπε στην κοπέλα του αδελφού της και έτσι ανέβηκαν στη σοφίτα την οποία χρησιμοποιούσε ως υπνοδωμάτιο ο 21χρονος και ψάχνοντας βρήκαν την κρυφή κάμερα.

Αργότερα, ανακάλυψαν και βίντεο, αλλά και στοπ-καρέ από γυμνά της 19χρονης κοπέλας.

Ο δικαστής του δικαστηρίου της Οξφόρδης Ίαν Πρινγκλ είπε κατά την ανάγνωση της ποινής πως «αυτό είναι μια φρικτή εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μεγαλύτερη παραβίαση της εμπιστοσύνης. Θέλατε να κατασκοπεύσετε τη σεξουαλική τους δραστηριότητα, ήσασταν τόσο περίεργος για το τι συνέβαινε που τυπώσατε ακόμη και εικόνα της φιλενάδας του γιου σας γυμνή. Ισχυρίζεστε ότι δεν γνωρίζετε γιατί διαπράξατε αυτά τα αδικήματα και ότι δεν σας έδιναν καμία πραγματική σεξουαλική ικανοποίηση».

Παράλληλα, κατά την ακροαματική διαδικασία, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος κακοποιούσε συστηματικά την 12χρονη κόρη του, χαϊδεύοντάς την είτε με ρούχα είτε γυμνή. Η 12χρονη βρήκε το κουράγιο να αποκαλύψει τι της συνέβαινε, αφότου ανακάλυψε την κρυφή κάμερα.

Ο 53χρονος δήλωσε ένοχος για οκτώ κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και δύο ηδονοβλεψίας και καταδικάστηκε την Παρασκευή σε 4 χρόνια φυλάκιση.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου