AROUND THE WEB

Eιδική μπογιά «καταβρέχει» όσους κάνουν δημόσια την ανάγκη τους [βίντεο]

eιδική-μπογιά-καταβρέχει-όσους-κάνο-636442

Οι κάτοικοι της συνοικίας Ζανκτ Πάουλι είχαν απηυδήσει πλέον με αυτή την κατάσταση. Αποφάσισαν λοιπόν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.

Σε αυτή την κακόφημη περιοχή του Αμβούργου, με τους πολλούς οίκους ανοχής και τα κέντρα διασκέδασης, οι μεθυσμένοι γλεντζέδες θεωρούσαν σωστό να κάνουν την… ανάγκη τους όπου βρουν, σε κοινή θέα, σε κάθε γωνιά δρόμων ή ακόμη και σε παιδικές χαρές.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μία τοπική οργάνωση πήρε εκδίκηση για τους κατοίκους. Ψέκασε όλα τα… επικίνδυνα σημεία με μία ειδική μπογιά, η οποία χρησιμοποιείται σε πλοία. Χάρη σε αυτή, ο πίδακας των ούρων των θρασύτατων αναπηδά και καταβρέχει τους ίδιους!

«Η μπογιά αυτή τους στέλνει απευθείας το μήνυμα ότι δεν είναι αποδεκτό να ουρούν σ’ αυτόν τον τοίχο», δήλωσε η επικεφαλής της ομάδας, Τζουλια Στάρον, προσθέτοντας ότι με αυτό τον τρόπο οι κάτοικοι προστατεύουν τα κτίρια, αλλά στέλνουν και ένα μήνυμα. Μάλιστα, οι κάτοικοι τοποθέτησαν και πινακίδες παντού, που προειδοποιούσαν τους μεθυσμένους, στα αγγλικά και τα γερμανικά, γράφοντας «Μην ουρείτε εδώ! Θα σας κατουρήσουμε κι εμείς!».

Το μόνο κακό με τη συγκεκριμένη μπογιά είναι η υψηλή τιμή της, καθώς χρειάζονται 500 ευρώ για να καλυφθεί μία επιφάνεια 6 τετραγωνικών μέτρων, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου