AROUND THE WEB

Δασκάλα έστελνε ημίγυμνες selifies σε μαθητές της [εικόνες]

δασκάλα-έστελνε-ημίγυμνες-selifies-σε-μαθητέ-649426

Για ανάρμοστες σχέσεις με δύο ανήλικους μαθητές της και σεξουαλική παρενόχληση ενός ακόμα μαθητή στο λύκειο όπου εργάζεται, κατηγορείται η 37χρονη δασκάλα, Allison Marchese, από Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Η αστυνομία εντόπισε στο κινητό της ερωτικά μηνύματα καθώς και selfie φωτογραφίες με σέξι εσώρουχα. Ολα αυτά κάτω από την μύτη του 39χρονου συζύγου της που διδάσκει όχι μόνο στο ίδιο σχολείο αλλά και στο ίδιο τμήμα.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ένας 15χρονος κι ένας 17χρονος μαθητής έχουν παραδεχθεί ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με την Marchese. Παράλληλα η ίδια επικοινωνούσε και με έναν τρίτο μαθητή μέσω Instagram, γράφοντας του πόσο την αποσπά η ομορφιά του κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

«Μόλις μπήκα στην τάξι, αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια στα επίμαχα σημεία. Η Marchese φοβούμενη ότι δεν ήταν αρκετά ασφαλές, κλείδωσε την πόρτα της τάξης και κατέβασε τις περσίδες. Και τότε κάναμε έρωτα» δήλωσε στην κατάθεση του ο 17χρονος μαθητής.

Η Allison Marchese είναι παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 20 ετών. Η ίδια δηλώνει αθώα. Προς το παρόν έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση ενώ ο σύζυγός της έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου