AROUND THE WEB

Ο άτυχος μαφιόζος που πήγε να βαπτιστεί και συνελήφθη [εικόνες & βίντεο]

ο-άτυχος-μαφιόζος-που-πήγε-να-βαπτιστε-649828

H ιταλική αστυνομία κατάφερε να βρει τα ίχνη ενός καταζητούμενου μαφιόζου, χάρη σε ένα βίντεο βάπτισης που ανάρτησε στο διαδίκτυο ένας ευαγγελιστής πάστορας.

Ο 42χρόνος Αντόνιο Μοντέλα καταζητούταν από την ιταλική αστυνομία για τον ηγετικό του ρόλο σε ένα δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών. Ο Μοντέλα είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση αλλά είχε καταφέρει να διαφύγει από τις αρχές και ζούσε στην παραθαλάσσια πόλη Πινταμάρε, στα σύνορα των επαρχιών της Νάπολι και της Καζέρτα. Ο μαφιόζος ζούσε ανώνυμος ανάμεσα στα μέλη μιας ενορίας ευαγγελιστών μέχρι που αποφάσισε να βαπτιστεί.Η τελετή προέβλεπε να γίνει η βάπτιση στην θάλασσα καθώς, σύμφωνα με το τελετουργικό, μόνο έτσι θα μπορούσε να «ξεπλύνει» τις αμαρτίες του.

Ενα μέλος της ενορίας βιντεοσκόπησε την τελετή και ανάρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα αυτό να μην αργήσει να πέσει στην αντίληψη των αρχών. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον πάστορα και δεν άργησαν να βρουν τα ίχνη του Μοντέλα. Οι ενορίτες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Μοντέλα ήταν ένας καταζητούμενος μαφιόζος: « Ηταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος και από τα καλύτερα μέλη της ενορίας. Είμαστε σίγουροι ότι έχει γίνει κάποιο λάθος». Η αστυνομία δεν φαίνεται να συμφωνεί καθώς συνέλαβε τον μαφιόζο που μεταφέρεται στην Ρώμη, για να εκτίσει την ποινή του.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου