AROUND THE WEB

Εκανε αναπαράσταση των «50 αποχρώσεων του γκρι» και βίασε φίλη του

εκανε-αναπαράσταση-των-50-αποχρώσεων-τ-650988

Ο Μοχάμεντ Χουσεΐν, που σπουδάζει μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, βρίσκεται προφυλακισμένος, καθώς ο δικαστής της κομητείας Κουκ, Άνταμ Μπουρζουά, αποφάσισε να του επιβάλει εγγύηση ύψους 500 χιλιάδων δολαρίων για να τον αφήσει ελεύθερο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο νεαρός κάλεσε στο δωμάτιό του, στη φοιτητική εστία, νεαρή με την οποία φαίνεται ήδη να είχε σχέση. Αφού την προέτρεψε να κάνει στριπτίζ, στη συνέχεια την έδεσε στο κρεβάτι του χρησιμοποιώντας ζώνες, της έκλεισε το στόμα με γραβάτα και άρχισε να τη βιάζει.

Όταν η κοπέλα τού ζήτησε να σταματήσει, ο Χουσεΐν τη χτύπησε αρκετές φορές, όμως το θύμα κατάφερε τελικά να λυθεί και να φύγει.

Ο Χουσεΐν συνελήφθη το ίδιο βράδυ. Όταν ρωτήθηκε από την Αστυνομία του πανεπιστημίου για το περιστατικό, υποστήριξε ότι ήθελε να αναπαραστήσει σκηνή από την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι «έκανε κάτι κακό».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, πάντως, ο Χουσεΐν νόμιζε ότι η φίλη του είχε συναινέσει.

Η ταινία του Σαμ Τέιλορ Τζόνσον,που αφηγείται τη σαδομαζοχιστική σχέση του εκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι με τη φοιτήτρια Αναστάζια Στιλ, αν και δέχθηκε πολύ κακές κριτικές, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, κάνοντας έως τώρα εισπράξεις 130 εκατομμυρίων δολαρίων.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου