AROUND THE WEB

Ζητείται υπάλληλος για την πιο μοναχική δουλειά του κόσμου [εικόνες]

ζητείται-υπάλληλος-για-την-πιο-μοναχι-662222

«Αν αντέχετε να κουβαλάτε στο χιόνι μια κούτα με 70.000 επιστολές, αν μπορείτε να συμβιώσετε με 2.000 δύσοσμους πιγκουίνους, αν η θερμοκρασία των -10 βαθμών Κελσίου δεν είναι για σας πρόβλημα και αν μπορείτε να μη κάνετε μπάνιο για ένα μήνα τότε υπάρχει μια θέσης για σας στο βρετανικό ταχυδρομείο».

Αυτά αναφέρει η σχετική αγγελία που δημοσιεύτηκε στον Βρετανικό Τύπο και αναζητά έναν θαρραλέο που θα αναλάβει το ταχυδρομείο, το μουσείο και το μαγαζί στο νοτιότερο άκρο της Ανταρκτικής, στο Port Lockroy, όπου υπήρχε στο παρελθόν βρετανική επιστημονική βάση.

Η τοποθεσία είναι τόσο απομακρυσμένη, που ακόμα και τα ελικόπτερα δεν είναι σε θέση να την προσεγγίσουν ενώ ο πιο κοντινός γιατρός βρίσκετε σε ένα πλοίο, τρεις ημέρες μακριά.

Επίσης, δεν υπάρχει internet ή Wi-Fi σύνδεση, δεν υπάρχει κεντρική θέρμανση και δεν υπάρχει σήμα του τηλεφώνου.

Το βρετανικό ταχυδρομείο βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει τις χιλιάδες επιστολές που στέλνουν ανά τον κόσμο οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που σταματούν στην περιοχή για μια επίσκεψη.

Προσφέρεται πεντάμηνη σύμβαση που θα διαρκέσει από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψηφίους ενδιαφερόμενους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου