ΗΠΑ: Γράφει ερωτικό γράμμα στη γυναίκα του κάθε μέρα, επί 40 χρόνια

Τελευταία ενημέρωση: 2015-02-13, 21:38:43
ΗΠΑ: Γράφει ερωτικό γράμμα στη γυναίκα του κάθε μέρα, επί 40 χρόνια

Κάθε μέρα γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων ένας άνδρας από το Νιού Τζέρσι, στις ΗΠΑ, καθώς γράφει καθημερινά από μια ερωτική επιστολή στη σύζυγό του, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους να έχει ξεπεράσει πλέον τα 10.000 γράμματα.

Ο Μπιλ Μπρέσναν, 74 ετών, περιγράφει τα γράμματά του προς την σύζυγό του Κίρστεν, τα οποία πλέον καταλαμβάνουν 25 κουτιά στη σοφίτα του σπιτιού τους, ως ένα «ερωτικό ημερολόγιο», ένα χρονικό του κοινού τους ταξιδιού από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους.

«Για παράδειγμα, αρκεί να διαλέξω μια επιστολή μιας ημέρας του 1982 για να θυμηθώ το εστιατόριο όπου φάγαμε εκείνη την ημέρα ή την ταινία που είδαμε, αλλά και πώς μας φάνηκε αυτή η εμπειρία», δήλωσε μιλώντας στο ABC News.

Ο γάμος τους, ο οποίος μετράει 40 χρόνια ζωής, ήταν κάθε άλλο παρά ανέφελος. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν όταν και οι δύο διαγνώστηκαν με καρκίνο σε απόσταση μόλις λίγων χρόνων. Ωστόσο ο Μπρέσναν ακόμη και τότε δεν παρέλειπε να γράψει την ερωτική του επιστολή, ακόμη κι αν επρόκειτο για λίγες μόνο λέξεις.

Και μιας και γι’ αυτό το ζευγάρι κάθε ημέρα μοιάζει να είναι του Αγίου Βαλεντίνου, η Κίρστεν και ο Μπιλ δεν έχουν ιδιαίτερα σχέδια για αύριο.

«Πιθανότατα θα φτιάξουμε ένα όμορφο δείπνο και θα πιούμε ένα καλό κρασί», λέει ο Μπρέσναν. «Έχουμε αφήσει πια πίσω μας τη λαχτάρα για κοσμήματα και για ακριβές ανοησίες. Απλώς απολαμβάνουμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου».

ethnos.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=