AROUND THE WEB

Ο άντρας που είχε σχέση με… δελφίνι

ο-άντρας-που-είχε-σχέση-με-δελφίνι-690887

Η απίστευτη ιστορία του έγινε ντοκιμαντέρ

Παράνοια, εμμονή ή κάτι πιο σκοτεινό και αρρωστημένο; Ο 63χρονος σήμερα Malcolm Brenner έγινε θέμα ντοκιμαντέρ για την «σχέση» που ισχυρίζεται ότι είχε με ένα δελφίνι. Ο Αμερικανός, εργάστηκε κατά το παρελθόν ως δημοσιογράφος, πλέον είναι συγγραφέας και, όπως αναφέρει το βιογραφικό του, και ζωόφιλος.

Στο ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Dolphin Lover», ο Brenner λέει ότι έκανε σχέση με το δελφίνι Dolly, όταν εκείνη τον… απολάνησε. Στο ταινιάκι των 15 λεπτών, λέει: «Άρχισα να την τρίβω κατά μήκος της πλάτης της, έως την ουρά της. Και καθώς την έτριβα, η Dolly άρχισε αργά να τυλίγεται γύρω μου».

Η «σχέση» έλαβε χώρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ σε ένα θαλάσσιο πάρκο, το 1971 οπότε και ο Brenner εργαζόταν ως φωτογράφος και είχε πρόσβαση στη πισίνα με τα δελφίνια, στο θαλάσσιο πάρκο, στη Σερεσότα της Φλόριντα.

Ο ίδιος μάλιστα, έγραψε και το μυθιστόρημα «Wet Goddess», με θέμα τι άλλο, τα δελφίνια! «’Έγινα φίλος μαζί της, με τη Dolly, όταν κολυμπούσα μαζί της. Ήταν ιδιαίτερη. Στην αρχή την αποθάρρυνα, αλλά μετά από καιρό σκέφτηκα ότι ’αν ήταν μια πραγματική γυναίκα, θα έβρισκα δικαιολογίες;’. Βρισκόμασταν ερωτικά, λίγο μετά το κλείσιμο του πάρκου…».

newsbeast.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου