AROUND THE WEB

Το απίστευτο τρολάρισμα του Σαρκοζί μετά την πορεία στο Παρίσι

το-απίστευτο-τρολάρισμα-του-σαρκοζί-μ-731949

Στο στόχαστρο των χρηστών του διαδικτύου βρέθηκε χθες ο πρώην Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, μετά την προσπάθειά του να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ιστορικής πορείας στο Παρίσι την Κυριακή.

Το Twitter και το Facebook μέσα από το hashtag #JeSuisNico, «πλημμύρισαν» με φωτογραφίες (φυσικά μετά από Photoshop) του πρώην ηγέτη να εμφανίζεται σε σπουδαία παγκόσμια γεγονότα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον πρώην πρόεδρο αμέσως μετά την πτώση του Τείχους στο Βερολίνο καθώς και πίσω από τη νικηφόρα ομάδα της Γαλλίας στο παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Ο Σαρκοζί, που πρόσφατα επέστρεψε στην πολιτική ως επικεφαλής του δεξιού κόμματος της αντιπολίτευσηςUMP, βρέθηκε αρχικά μερικές σειρές πίσω από την πρώτη γραμμή των ηγετών του κόσμου που συγκεντρώθηκαν στην πορεία της Κυριακής εναντίον της τρομοκρατίας, η οποία θεωρήθηκε ως η μεγαλύτερη στην σύγχρονη γαλλική ιστορία.

Ωστόσο, κατάφερε να βρεθεί πιο μπροστά μετά από μερικούς φίνους ελιγμούς, όπως καταγράφηκαν σε φωτογραφίες.

Το απίστευτο τρολάρισμα του Σαρκοζί μετά την πορεία στο Παρίσι
Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν έμειναν μόνο στα ιστορικά γεγονότα, και παρουσίασαν τον Σαρκοζί να μπαίνει ανάμεσα στον Τζον Λένον και την σύζυγό του στη θρυλική φωτογραφία από το ξενοδοχείο μετά το γάμο τους, λίγο πριν τη δολοφονία του Τζον. Φ. Κένεντι, δίπλα στο πριγκιπικό ζεύγος Ουίλιαμ – Κέιτ, ως Μόνα Λίζα με την Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι, την προσελήνωση, αλλά και ανάμεσα στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια».

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου