AROUND THE WEB

Γυναίκα παρασύρθηκε από «αδέσποτο» λάστιχο

γυναίκα-παρασύρθηκε-από-αδέσποτο-λ-736005

Μια άτυχη γυναίκα οδηγός στη Κίνα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, όταν την διεμβόλισε ένα τεράστιο λάστιχο νταλίκας, την ώρα που είχε βγει από το αυτοκίνητο της, στην πλαϊνή λωρίδα ενός αυτοκινητοδρόμου.

Το περιστατικό, που καταγράφηκε από κάμερες, συνέβη την Τρίτη το πρωί σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας της επαρχίας Γιβού.

Η γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να σταματάει στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου και να βγαίνει από το όχημα της, προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά. Η γυναίκα στέκεται ανύποπτη στο στηθαίο του δρόμου, ανύποπτη για αυτό που πρόκειται να συμβεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ένα τεράστιο λάστιχο που είχε λυθεί από μια διερχόμενη νταλίκα, την χτυπάει με δύναμη και την ρίχνει από την άλλη πλευρά του στηθαίου, ενώ στη συνέχεια σπάει την πόρτα του συνοδηγού στο αυτοκίνητο της.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, έχοντας υποστεί τρία κατάγματα, ενώ η αστυνομία της επαρχίας αποδίδει την ευθύνη για το περιστατικό όχι μόνο στον οδηγό της νταλίκας απ’ όπου «δραπέτευσε» το λάστιχο, αλλά και στη γυναίκα καθώς υποστηρίζει πως το σημείο όπου σταμάτησε το όχημα της δεν ήταν χώρος στάσης και στάθμευσης.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου