AROUND THE WEB

Έκαναν τα σκυλιά… Πάντα!

έκαναν-τα-σκυλιά-πάντα-745122

Οι θεατές σε τσίρκο στην Ιταλία πλήρωναν για να φωτογραφηθούν με δύο υπέροχα Πάντα που αν και ήταν πολύ χαριτωμένα, έκρυβαν απάτη με σκοπό το κέρδος.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο τσίρκο, έπειτα από καταγγελίες φιλόζωων για κακοποίηση ζώων και διαπίστωσαν πως οι δύο κερδοφόρες ατραξιόν, ήταν στην πραγματικότητα δύο ταλαιπωρημένοι σκύλοι ράτσας Τσόου Τσόου.

Image
Οι υπεύθυνοι του τσίρκου είχαν βάψει τα ζώα ώστε να θυμίζουν τα σπάνια αρκουδάκια και ξεγελούσαν τους πελάτες. Τα δύο σκυλιά κατασχέθηκαν και μετά από κτηνιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους, αλλά είχαν αποκτήσει ευαισθησία στα μάτια, πιθανότατα από την υπερέκθεση στο φως των φωτογραφικών φλας.
Οι αρμόδιοι που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εξαπάτηση των πελατών και κακοποίηση ζώων, αρνούνται πως κερδοσκοπούσαν παρουσιάζοντας τα ζώα σαν αρκούδες και ισχυρίζονται πως η διαφορά ήταν φανερή. Τα σκυλιά επέστρεψαν μεν στους ιδιοκτήτες τους, ωστόσο απαγορεύτηκε η συμμετοχή τους και η εκμετάλλευσή τους σε μελλοντικά θεάματα του τσίρκου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου