Εξαλλος μαέστρος τα έβαλε με θεατή στη Σκάλα του Μιλάνου

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-24, 02:57:29
Εξαλλος μαέστρος τα έβαλε με θεατή στη Σκάλα του Μιλάνου

ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ

«Αυτοί που βγάζουν φωτογραφίες την ώρα της συναυλίας δεν έχουν ανατροφή»: ο μαέστρος Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ δεν άντεξε τα φλας που τον αποσπούσαν από τη σονάτα του Σούμπερτ χθες το βράδυ στη Σκάλα του Μιλάνου και διέκοψε το ρεσιτάλ για να επιπλήξει μια θεατή, μετέδωσαν σήμερα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Στο μαγευτικό περιβάλλον της πιο διάσημης αίθουσας συναυλιών της Ιταλίας, στη δεξιά πλευρά της σκηνής, επανειλημμένες λάμψεις από φλας φώτιζαν το σκοτάδι, την ώρα που ο διάσημος πιανίστας άρχιζε τις πρώτες νότες της σονάτας D845.

Όμως ο Μπάρενμποϊμ τότε σταματά, σηκώνεται και κατευθύνεται προς την ενοχλητική που, όπως φαίνεται, δεν ήταν η πρώτη φορά που διατάρασσε τη συναυλία, αφού είχε και στο παρελθόν δεχθεί την επίπληξη του μαέστρου: «Κυρία μου, προσπαθώ να σας δώσω το καλύτερο, αλλά εσείς δεν το σέβεστε! Σας το λέω σε κάθε συναυλία, την πρώτη φορά υπό τύπον αστειότητος, αλλά τώρα σοβαρά», τόνισε, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AGI.

«Αυτοί που βγάζουν φωτογραφίες την ώρα των συναυλιών δεν έχουν ανατροφή», δήλωσε ο μαέστρος, υπό τα χειροκροτήματα του κοινού, πριν αρχίσει ξανά τη σονάτα του.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=