Θέατρο αξίας 160 εκατομμυρίων φτιάχνει η Apple

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-10, 18:15:59
Θέατρο αξίας 160 εκατομμυρίων φτιάχνει η Apple

Οι κατασκευαστικές άδειες ρίχνουν φως σε αυτό που θα γίνει το επόμενο διάστημα στις διαστημικού τύπου εγκαταστάσεις της Apple στο Κουπερτίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επιβεβαιώνονται από τις άδειες που φαίνονται παρακάτω, τα νέα γραφεία της κολοσσιαίας τεχνολογικής εταιρείας περιλαμβάνουν και ένα θέατρο αξίας 161 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μέχρι σήμερα, η Apple χρησιμοποιούσε για τις παρουσιάσεις των νέων προϊόντων και άλλα events διάφορες αίθουσες στο Κουπερτίνο.

Οι τελευταίες ανακοινώσεις, το Apple Watch και το νέο iPhone 6, παρουσιάστηκαν στο Flint Center των εφαρμοσμένων τεχνών.

Όπως δείχνουν οι παρακάτω άδειες, η Apple είναι έτοιμη να επενδύσει λίγο λιγότερα από 161 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός θεάτρου στις εγκαταστάσεις της.

Με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχει καλύτερα της παρουσιάσεις της, ενώ στελέχη όπως ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, θα μπορούν να κάνουν πρόβα στις παρουσιάσεις χωρίς να ανησυχούν αν είναι καλά προετοιμασμένοι.

Επιπλέον η εταιρεία θα μπορεί να εγκαταστήσει ένα livestream ώστε να μεταδίδονται τα events απευθείας χωρίς τον κίνδυνο να γίνονται λάθη.newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=