AROUND THE WEB

Μπήκε στο λάκκο… με τα λιοντάρια

μπήκε-στο-λάκκο-με-τα-λιοντάρια-758016
Επιχείρησε να… αυτοκτονήσει ένας άνδρας στη Βαρκελώνη, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η κίνηση του να βρεθεί στα «λημέρια» των λιονταριών.

Παρόλα αυτά, ο 45χρονος είχε Άγιο και τη γλίτωσε, αλλά νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών, ο άνδρας που φορούσε στολή παραλλαγής, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και μπήκε… στο λάκκο με τα λιοντάρια στο ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης. Αμέσως τα τρία αιλουροειδή έτρεξαν και τον άρπαξαν.

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου δείχνουν τα τρία λιοντάρια να τον σέρνουν σε ένα διάδρομο και να πέφτει ένα επίπεδο πιο κάτω. Οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να απομακρύνουν τα ζώα από τον άνδρα και να καταφέρουν να τον ανασύρουν από το κλουβί, με το σώμα του γεμάτο γρατσουνιές και δαγκώματα.

Οι τοπικές αρχές σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ο αγνώστων στοιχείων άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς, όμως, τα τραύματά του να απειλούν τη ζωή του. Ο 45χρονος, σύμφωνα με κάποιες αναφορές, ήταν ακτιβιστής και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διαμαρτυρία εναντίον των αμβλώσεων ενώ πριν από 2 μήνες είχε συλληφθεί αφού έκαψε σημαία σε τοπικό μνημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου