AROUND THE WEB

Ινδός διήνυσε 100 χλμ με το ποδήλατο για να παντρευτεί, παρά την καραντίνα

ινδός-διήνυσε-100-χλμ-με-το-ποδήλατο-για-ν-98866

Ο 23χρονος από την περιοχή Ουτάρ Πραντές αψήφησε τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν στην Ινδία λόγω του κορωνοϊού και διήνυσε απόσταση 100χλμ με το ποδήλατό του για να παντρευτεί.

Ο Καλκού Πρατζαπάτι δεν ακύρωσε την ημερομηνία του γάμου του παρά τις κυβερνητικές απαγορεύσεις λόγω του κορωνοϊού για να τηρήσει την γαμήλια υπόσχεσή του, ακόμα και αν χρειάστηκε να καλύψει 100 χλμ με το ποδήλατό του να φτάσει στη νύφη.

Ο 23χρονος από το χωριό Pauthiya στην περιφέρεια Hamirpur περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να λάβει ειδική άδεια από τη διοίκηση για τον γάμο του στις 25 Απριλίου.

Όμως, επειδή η άδεια δεν ερχόταν αποφάσισε να πάει μόνος του με το ποδήλατό του στη νύφη, στη γειτονική περιοχή Mahoba.

«Δεν λάβαμε άδεια από την τοπική αστυνομία για το γάμο. Δεν είχα άλλη επιλογή παρά να πάω με ποδήλατο, μόνος μου », είπε ο Πρατζαπάτι.

«Αυτοί οι άνθρωποι (τα πεθερικά του) είχαν επίσης τυπώσει προσκλητήρια γάμου και ήταν έτοιμοι για το μυστήριο την συγκεκριμένη ημερομηνία».

Ο γάμος είχε καθοριστεί πριν από τέσσερις – πέντε μήνες. Η οικογένεια της νύφης τηλεφώνησε για την τελετή και ο Πρατζαπάτι συμφώνησε, είπε ο πατέρας του 23χρονου.

«Αν και έχω μοτοσικλέτα, δεν έχω άδεια οδήγησης. Το ποδήλατο ήταν πιο βολικό. Με ένα μαντήλι γύρω από το στόμα μου για να γλιτώσω από οποιαδήποτε λοίμωξη, όπως έλεγαν όλοι, ξεκίνησα το πρωί με ένα τζιν και ένα μπλουζάκι» πρόσθεσε.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε έναν ναό του χωριού με τη νύφη και τον γαμπρό να ποζάρουν μπροστά στη φωτογραφική μηχανή με στόματα καλυμμένα. Πραγματοποιήθηκαν μόνο οι απόλυτα απαραίτητες τελετές και το ζευγάρι περιμένει τώρα την άρση της καραντίνας για τις υπόλοιπες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης μιας γιορτής για τους συγγενείς.

«Θα εκτυπώσουμε νέα προσκλητήρια και θα καλέσουμε όλους όσοι μας είχαν καλέσει παλαιότερα σε δικά τους μυστήρια και θα ολοκληρώσουμε τις υπόλοιπες τελετές», δήλωσε ο Πρατζαπάτι.

Αν μη τι άλλο, το ταξίδι επιστροφής μετά το γάμο ήταν ακόμη πιο δύσκολο για τον Πρατζαπάτι, ο οποίος έπρεπε να μεταφέρει με το ποδήλατό του και τη νύφη.

«Επέστρεψα με διπλό φορτίο. Ούτε στα όνειρά μου, δεν είχα φανταστεί ότι τα πόδια μου θα ένιωθαν τόσο πόνο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έπρεπε να πάρω χάπια για να χαλαρώσω », θυμάται, προσθέτοντας ότι και οι δύο οικογένειες είναι χαρούμενες που τελικά έγινε ο γάμος.

Απαντώντας στο ερώτημα για ποιον λόγο δεν περίμενε να χαλαρώσει η κυβέρνηση τα μέτρα για να γίνει ο γάμος, ο 23χρονος είπε ότι υπήρχαν προβλήματα στο σπίτι του με τη μητέρα του, η οποία είναι άρρωστη, και άρα δεν υπήρχε κανείς να μαγειρεύει στο σπίτι.

«Εξάλλου, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να αρθούν τα μέτρα», πρόσθεσε.

Πηγή: lifo.gr, Με πληροφορίες από The Hindu Times

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου