AROUND THE WEB

Άντρας διακόπτει τις κηδείες μετά από εντολή των νεκρών…

άντρας-διακόπτει-τις-κηδείες-μετά-από-167101

Ο Bill Edgar από την Αυστραλία πήρε την πρώτη του δουλειά από έναν ετοιμοθάνατο, για να διακόψει τον επικήδειο του και να διαβάσει μια αποκαλυπτική επιστολή που είχε γράψει ο ίδιος. Επίσης αν δεν το γνωρίζετε δείτε ποιο μήνα του χρόνου… πεθαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι και γιατί;

Εκτός από το να διαβάζει επιστολές, η δουλειά του μπορεί να είναι να κάνει κάτι για λογαριασμό κάποιου μετά θάνατον, ή ακόμα και να πάρει ορισμένα πράγματα από το σπίτι του εκλιπόντος, τα οποία δεν ήθελε να τα βρουν οι συγγενείς του.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η δουλειά του είναι μοναδική στον κόσμο και επιτρέπει στους πελάτες τους να αφαιρέσουν ένα βάρος από πάνω τους.

Πέρσι τον Ιανουάριο, ένας 79χρονος θέλησε από τον bill να διακόψει την κηδεία του, δίνοντας του έναν φάκελο με οδηγίες λίγο πριν πεθάνει.

Αρχικά δίσταζε, αλλά αποφάσισε να το κάνει. Ενώ λοιπόν μιλούσε ο καλύτερος του φίλος, διέκοψε την κηδεία και διαβάζοντας μια λίστα από ονόματα είπε «Μπορείτε να σηκωθείτε; Να πάτε να γαμ***. Έχω να σας δω 30 χρόνια. Γιατί είστε εδώ; Άντε γαμ***». Αργότερα στράφηκε στον καλύτερο του φίλο του εκλιπόντος και είπε, «Ξέρω πως ήθελες να πηδ*** την γυναίκα μου. Στην σύζυγό μου θα ήθελα να πω ότι την αγαπώ όσο τίποτε άλλο που δεν μπήκε στην διαδικασία να κάνει αυτά που ήθελε ο φίλος μου. Θα σε σκέφτομαι για πάντα».

Σε μια άλλη περίπτωση, μια ηλικιωμένη γυναίκα τον προσέλαβε για να στέλνει κάθε μήνα επί έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, ένα γράμμα στον σύζυγό της. Στα γράμματα του έλεγε πόσο τον αγαπούσε.

Στο τελευταίο από αυτά το κείμενο άλλαξε: «Μην με ξεχάσεις ποτέ, γιατί ούτε και εγώ πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ».

Η δουλειά όπως παραδέχεται δεν είναι εύκολη, αν και «κάποια πράγμα τα από αυτά που μου ζητάνε είναι απλά πολύ όμορφα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου