AROUND THE WEB

Του ζήτησε τούρτα με την Μαράια Κάρεϊ και την μπέρδεψαν με τη Μαρία Κιουρί

του-ζήτησε-τούρτα-με-την-μαράια-κάρεϊ-κ-469206

Μια θαυμάστρια της Μαράια Κάρεϊ, ήθελε να γιορτάσει «παρέα» με την αγαπημένη της τραγουδίστρια, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει.

Ο λόγος για μια γυναίκα, ονόματι Siobhan, η οποία είχε πει στους συναδέλφους της ότι θα ήθελε η τούρτα των γενεθλίων της που πλησίαζαν, να είχε σχέση με τη Μαράια Κάρει που τόσο θαυμάζει. Ετσι, αυτοί αποφάσισαν να κάνουν πράξη την επιθυμία της και να της κάνουν έκπληξη με μια τούρτα που θα έχει πάνω το είδωλό της.

Μόνο που στην πορεία, χάθηκαν στην μετάφραση και έγινε μια παρεξήγηση. Παρ’ όλο που τελικά όπως αποδείχθηκε κατέληξε να έχει μια ιδιαίτερη τούρτα, ωστόσο, πάνω σε αυτή, δεν ήταν τελικά η διάσημη τραγουδίστρια, Μαράια Κάρεϊ. Αντί για αυτήν, η συνάδελφοί της νόμισαν ότι είπε πως ήθελε μια τούρτα με τη σπουδαία επιστήμονα, Μαρία Κιουρί και της την ετοίμασαν!

Αντί για τη Μαράια Κάρεϊ η τούρτα είχε τη Μαρία Κιουρί

Την ημέρα λοιπόν των γενεθλίων της, που περίμενε πώς και πώς η Siobhan, ήρθε αντιμέτωπη με μια έκπληξη! Η τούρτα που της παρουσιάστηκε, είχε πάνω της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μαρίας Κιουρί, η οποία έχει τιμηθεί δυο φορές με το βραβείο Νόμπελ, καθώς και μερικά ροζ κεκάκια με κεριά που σχημάτιζαν το «Χαρούμενα Γενέθλια».

Αντί όμως να εκνευριστεί, βρήκε το σκηνικό πολύ αστείο και έστειλε μια φωτογραφία στην ξαδέρφη της στον Καναδά. Αυτή με τη σειρά της δεν έχασε την ευκαιρία και την ανέβασε στο Twitter, όπου φυσικά έγινε αμέσως viral. Πάνω από 172.000 άνθρωποι πάτησαν like, ενώ 36.000 την έκαναν retweet.

Πολλοί πιστεύουν ότι η τούρτα που της δόθηκε ήταν καλύτερη από αυτή που ζήτησε, ενώ άλλοι θεωρούν ότι η φωτογραφία ήταν λίγο έντονη. «Αυτό είναι το είδος της τούρτας που δέχεσαι όταν κρίνεσαι επειδή δεν επιδίωξες μια σταδιοδρομία στην επιστήμη. Δεν έχω δει ποτέ μία τούρτα με ένα τόσο συγκλονιστικό, επικριτικό βλέμμα».

Ένας άλλος σχολίασε: «Είναι τόσο γλυκό γιατί σίγουρα σκέφτονταν, “τη Μαρία Κιουρί;”Λοιπόν, αν αυτό θέλει…», ενώ κάποιοι τη θεώρησαν πολύ καλύτερη επιλογή από τη Μαράια Κάρεϊ.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου