AROUND THE WEB

Απίστευτα χαριτωμένο: Ο σκύλος που κοιμάται σαν άνθρωπος και έγινε viral

απίστευτα-χαριτωμένο-ο-σκύλος-που-κοι-479337

Ενας σκύλος ράτσας Σιχ Τσου με το όνομα Πάνινγκινγκ, έχει «κλέψει» την καρδιά του Διαδικτύου και έχει γίνει viral, όχι γιατί μοιάζει με μικρό αγαπησιάρικο λούτρινο αρκουδάκι, αλλά λόγω της θέσης που κοιμάται.

Η ιδιοκτήτριά του Τζένες Κούα δημοσίευσε τις φωτογραφίες σε σελίδα του Facebook για τους λάτρεις σκύλων στις Φιλιππίνες. Σε αυτές φαίνεται το κουτάβι να κοιμάται με την πλάτη του στο πάτωμα και την κοιλιά του εκτεθειμένη σαν άνθρωπος. Οι φωτογραφίες του αξιολάτρευτου σκύλου έγιναν viral, όπως είχε γίνει πρόσφατα η εικόνα ενός καραφλού αετού, και πλέον ο Πάνινγκινγκ έχει πάνω από 55.500 ακολούθους στο Instagram.

Αυτή είναι η Πάνινγκινγκ

«Αυτή είναι θέση που κοιμάται από τότε που γεννήθηκε, επειδή εκεί αισθάνεται πιο άνετα», λέει η ιδιοκτήτριά του στο Bored Panda. Παρόλο που στις περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται να κοιμάται, η σκυλίτσα είναι πολύ παιχνιδιάρα και τρελαίνεται να είναι με τα αδέλφια της.

Το μικρό κουτάβι ξεχωρίζει λόγω του χρώματός του από τα υπόλοιπα αδέλφια του

Η Πάνινγκινγκ είναι η μικρότερη από τα αδέλφια της και η μόνη με διαφορετικό τρίχωμα. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες την ονόμασαν «Maningning» που μεταφράζεται ως «ξεχωριστή» στα φιλιππινέζικα, εξαιτίας του διαφορετικού χρώματός της. Η κόρη της Τζένες, όμως, ήθελε το όνομα να ξεκινά από «p» και έτσι έγινε Paningning.

Ωρα για ύπνο με την Πάνινγκινγκ να προτιμά την αγαπημένη της στάση

Ο ύπνος είναι μόνο ένα από τα χόμπι της Πάνινγκινγκ που αγαπά «να τρώει και να κοιμάται» και μερικές φορές είναι άτακτη, όπως όλα τα κουτάβια. «Για μένα, είναι απλά ένα κανονικό κουτάβι που αγαπά να κοιμάται στην πλάτη της», λέει η Τζένες, την ώρα που οι φωτογραφίες του σκύλου της γίνονται meme στο Διαδίκτυο.

Πόσο χαριτωμένη μπορεί να είναι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου