AROUND THE WEB

Αυστραλία: Σκυλιά βουτούν στο νερό για να παίξουν με… καρχαρίες

αυστραλία-σκυλιά-βουτούν-στο-νερό-για-530143

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βλέπουν καρχαρίες στα ρηχά τρέχουν αμέσως να βγουν από τη θάλασσα. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, και με μια ομάδα σκύλων, οι οποίοι βούτηξαν στα νερά για να… παίξουν μαζί τους.

Σε ένα βίντεο του Sky News που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, τα ατρόμητα τετράποδα φαίνονται να πλατσουρίζουν ανέμελα δίπλα στο κοπάδι των καρχαριών που έχουν βγει στα ρηχά, στο νησί Murray της Αυστραλίας.

Το βίντεο με την ασυνήθιστη «αναμέτρηση» τράβηξε ο Greg MacKinnon, ο οποίος αρχικά παρατήρησε τους καρχαρίες που είχαν παγιδεύσει ένα κοπάδι μικρών ψαριών για να τα φάνε.

Το φαγοπότι τους, ωστόσο, διακόπηκε από μια ομάδα τεσσάρων σκύλων, που πήδηξαν στα νερά και άρχισαν να κυνηγούν και να περιτριγυρίζουν τους καρχαρίες, θέλοντας μάλλον να παίξουν μαζί τους.

Κάποια στιγμή, τρία από τα σκυλιά περικύκλωσαν έναν καρχαρία, ο οποίος με τα πολλά, κούνησε βίαια την ουρά του για να ξεφύγει.

Άνθρωποι ακούγονται να φωνάζουν στους σκύλους, οι οποίοι βγήκαν σώοι και αβλαβείς από την αναμέτρηση και φάνηκαν να το… διασκεδάζουν περισσότερο από τους καρχαρίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου