AROUND THE WEB

Εστιατόριo στην Ιαπωνία κάνει κράτηση μόνο με… δείγμα σωματικών υγρών!

εστιατόριo-στην-ιαπωνία-κάνει-κράτηση-532682

Για να επιβεβαιώσουν τις κρατήσεις στο εστιατόριο με 3D σούσι, οι πελάτες θα πρέπει να δώσουν δείγματα ούρων, σάλιων και περιττωμάτων από εκείνους που θα δειπνήσουν στο εστιατόριο.

Ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο σχεδιάζει να κάνει προσαρμοσμένο «τρισδιάστατο σούσι» για τους φίλους του, μελετώντας και αναλύοντας τα σωματικά υγρά τους. Το Open Meals, ένα ιαπωνικό στούντιο σχεδίου, θα ανοίξει το Sushi Singularity στο Τόκιο το 2020. Τα γεύματα στο εστιατόριο θα βασίζονται στις διατροφικές ανάγκες των πελατών.

Ωστόσο, η κράτηση στο εστιατόριο θα είναι αντίθετη με την κράτηση οποιουδήποτε άλλου δείπνου. Για να επιβεβαιώσουν τις κρατήσεις, οι πελάτες θα πρέπει να δώσουν δείγματα ούρων, σάλιων και περιττωμάτων από εκείνους που θα δειπνήσουν στο εστιατόριο.

Όταν το εστιατόριο ανοίξει το 2020, στους εγγεγραμμένους πελάτες θα σταλεί ένα κιτ με τεστ, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να δώσουν δείγμα από τα σωματικά υγρά τους.

Τα δείγματα θα συλλέγονται από το εστιατόριο και θα αναλύονται για το σκοπό της δημιουργίας τρισδιάστατου εκτυπωμένου σούσι. Όλα τα τρόφιμα που θα παρασκευάζονται από το εστιατόριο θα είναι προσαρμοσμένα ώστε να ικανοποιούν τις διαιτητικές απαιτήσεις των πελατών.

Ωστόσο, το εστιατόριο δεν έχει ακόμη καθορίσει τη μέθοδο και τη διαδικασία που θα χρησιμοποιήσουν για την κατασκευή του 3D Sushi.

«Η υπερ-εξατομίκευση θα γίνει κοινή για τα μελλοντικά τρόφιμα. Με βάση τα τεστ DNA, ούρων και εντέρων, οι άνθρωποι θα έχουν ξεχωριστά αναγνωριστικά για την υγεία», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

«Θα υπάρχουν 14 φιάλες με διαφορετικές θρεπτικές ουσίες συνδεδεμένες στη μηχανή παραγωγής τροφίμων και όταν εκτυπώνει ένα πιάτο 3D σούσι, για παράδειγμα, θα προσθέτει αυτόματα ορισμένα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τον πελάτη», πρόσθεσε.

Τι άλλο θα δούμε…

Πηγή: Reader.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου