AROUND THE WEB

Αυτός είναι ο μπαμπάς της χρονιάς! Πώς απασχολεί την κόρη του για να δει μπάλα

αυτός-είναι-ο-μπαμπάς-της-χρονιάς-πώς-α-589503

Η στιγμή της μπάλας είναι “ιερή” για κάποιους. Το ίδιο πράγμα ισχύει και για τα γονεϊκά καθήκοντα. Ένας ευρηματικός μπαμπάς κατάφερε να συνδυάσει και τα δύο, αποδεικνύοντας ότι δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Περίμενε πως και πως να πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του μαζί με τους φίλους του. Τελευταία στιγμή κάτι “στράβωσε” όμως και έπρεπε να κρατήσει και την κορούλα του. Αναγκάστηκε λοιπόν να επιστρατεύσει όλη την ευρηματικότητα του, ώστε και ο ίδιος να απολαύσει τον αγώνα και η μικρή να είναι απασχολημένη και ευχαριστημένη όση ώρα θα ήταν στο γήπεδο.

Ο 30χρονος Άντριου σκαρφίστηκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να κρατήσει απασχολημένη τη δίχρονη Έιβορι όσο αυτός παρακολουθούσε το ματς της Atlanta United.

Κρατούσε το κινητό του πίσω από την πλάτη του, παίζοντας τα αγαπημένα παιδικά της τρισχαριτωμένης πιτσιρίκας, η οποία και πανευτυχής δείχνει και ούτε που ενόχλησε τον μπαμπά της ή έμοιαζε να ενοχλείται από τον πανικό τριγύρω της.

Το βίντεο έγινε βεβαίως viral, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι αξίζει στον Άντριου το βραβείο του “μπαμπά της χρονιάς”!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου