AROUND THE WEB

Έπαθε εγκεφαλικό και ξύπνησε… gay!

έπαθε-εγκεφαλικό-και-ξύπνησε-gay-617887

Ένας 26χρονος παίκτης ράγκμπι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο όσο βρισκόταν στο γυμναστήριο και όταν ξύπνησε, ανακάλυψε ότι ήταν… γκέι!

Ο Κρις Μπερτς είχε τα πάντα στη ζωή του – μία καλή δουλειά στην τράπεζα, καλούς φίλους και η κοπέλα του μόλις είχε δεχτεί την πρόταση γάμου που της έκανε. Όλα αυτά, όμως, ίσχυαν μέχρι την προσπάθειά του να εντυπωσιάσει τους φίλους του στο γυμναστήριο με μία επικίνδυνη φιγούρα, η οποία κατέληξε στο να σπάσει τον λαιμό του και να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Μπερτς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Royal Gwent, με τη φίλη του και την οικογένειά του να περιμένουν εναγωνίως για νέα από τους γιατρούς. Και σίγουρα περίμεναν να ακούσουν τα πάντα εκτός από αυτό που ακολούθησε!

«Όταν ξύπνησα ήμουν γκέι – και εξακολουθώ να είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Μπερτς. «Ακούγεται περίεργο, αλλά όταν συνήλθα, ένιωσα αμέσως διαφορετικός. Δεν με ενδιέφεαν πλέον οι γυναίκες. Ήμουν σίγουρα γκέι».

Όλοι έμειναν έκπληκτοι από τις δραματικές αλλαγές στην προσωπικότητά του και ιδιαίτερα στη σεξουαλικότητά του.

gydds_8-11-2011

«Δεν είχα νιώσει ποτέ έλξη για έναν άνδρα πριν. Δεν είχα καν γκέι φίλους. Αλλά δεν με ένοιαζε ποιος ήμουν πριν. Έπρεπε να μείνω αληθινός στα συναισθήματά μου», προσέθεσε ο νεαρός άνδρας.

Όταν βγήκε πλέον από το νοσοκομείο, ο Μπερτς παράτησε τη δουλειά του στην τράπεζα για να γίνει κομμωτής και άρχισε να βγαίνει ραντεβού μ’ έναν άνδρα που γνώρισε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Ο Μπερτς ζει πλέον μαζί με τον 19χρονο φίλο του, Τζακ Πάουελ, σ’ ένα διαμέρισμα πάνω από το κομμωτήριο στο οποίο εργάζεται.

Ο νευρολόγος που τον εξέτασε, είπε ότι οι δραματικές αλλαγές στην προσωπικότητά του οφείλονται πιθανόν στο γεγονός ότι το εγκεφαλικό που υπέστη, «ξεκλείδωσε» ένα διαφορετικό μέρος του εγκεφάλου του.

Αυτό, ωστόσο, που έχει σημασία, είναι το πώς νιώθει ο Μπερτς τώρα: «Νομίζω ότι είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, επομένως δεν μετανιώνω για το ατύχημα. Δεν έχω πια καμία σχέση με τον παλιό Κρις και, παρόλο που λυπάμαι για την αναστάτωση που έχω προκαλέσει στην οικογένειά μου, δεν θα άλλαζα τίποτα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου