AROUND THE WEB

Τι θα συμβεί εάν αγοράσετε Lotto με κλεμμένη πιστωτική κάρτα & κερδίσετε;

τι-θα-συμβεί-εάν-αγοράσετε-lotto-με-κλεμμέν-634042

Τολμηρή ή απερίσκεπτη η κυρία στον Καναδά;

Μια 33χρονη γυναίκα στον Καναδά είπε να δοκιμάσει τη τύχη της αγοράζοντας ένα δελτίο Lotto. Το δελτίο όμως όχι μόνο δεν το αγόρασε με μετρητά αλλά έδωσε πιστωτική κάρτα, η οποία δεν ήταν καν δική της. Για την ακρίβεια, σύμφωνα τις αρχές του Καναδά, η κάρτα ήταν κλεμμένη.

Το δελτίο που αγόρασε η 33χρονη, κληρώθηκε και κέρδιζε 33.000 ευρώ και εκείνη ξεκίνησε να πάει να κάνει την είσπραξη.

Αυτό όμως που πάνω στη χαρά της δεν σκέφτηκε-εκτός εάν ήταν τολμηρή οπότε πήρε ένα πολύ μεγάλο ρίσκο- ήταν πως η αγορά είχε με την κλεμμένη πιστωτική κάρτα.

Όταν λοιπόν εμφανίστηκε για να εισπράξει συνελήφθη, αφού οι αστυνομικοί την περίμεναν. Αυτό καθώς μετά την κλοπή της πιστωτικής κάρτας σε συνεργασία με την τράπεζα παρακολούθησαν τις αγορές που έγιναν και είδαν ότι είχε αγοραστεί ένα δελτίο Lotto το οποίο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ήταν τυχερό. Επιπλέον η γυναίκα αναγνωρίστηκε ως αυτή που είχε αγοράσει το δελτίο με βάσει του υλικού από την κάμερα ασφαλείας που λειτουργεί στο κατάστημα από όπου το αγόρασε.

Η Atlantic Lottery Corporation δήλωσε πως πληρώνει μόνο για δελτία τα οποία αγοράστηκαν νόμιμα άρα το ποσό των 33.000 ευρώ αναμένεται να επιστραφεί στην εταιρεία.

Πηγή: BBC

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου