AROUND THE WEB

Γιγάντιο ρόδι στο Γριζάνο Τρικάλων ζυγίζει 1 κιλό και 600 γραμμάρια

γιγάντιο-ρόδι-στο-γριζάνο-τρικάλων-ζυ-739532

Στη δύναμη της φύσης και των ευλογημένων – καρποφόρων χωμάτων της περιοχή μας έρχεται να πιστέψει κάτοικος του Γριζάνο που είδε στην αυλή του να παράγονται τα ρόδια γίγας με φυσικό τρόπο
Ευλογημένος πραγματικά ο τόπος που ζούμε, αν κρίνουμε από τους καρπούς του. Πραγματικά έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα όσα συναντούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα στους κήπους μας, όσο και στη φύση.

Πλέον το «KPHNH LIVE» έρχεται να παρουσιάσει ένα ακόμη θέμα που αποτελεί θαύμα της φύσης. Στην δύναμη λοιπόν της φύσης και των ευλογημένων – καρποφόρων χωμάτων της περιοχή μας έρχεται να πιστέψει συνδημότης από το Γριζάνο. Η ροδιά που φροντίζει χρόνια τώρα στο σπίτι του καρποφόρησε και την φετινή χρονιά, αλλά οι καρποί της είναι τόσο διαφορετικοί σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Είναι τόσο μεγάλοι που ένας από αυτούς, ζυγίζει και ξεπερνά το 1 κιλό και 600 γραμμάρια. Το ρόδι γίγας, όπως μας είπε και ο συντοπίτης, αναπτύχτηκε με άκρως φυσικό τρόπο χωρίς να χρησιμοποιηθεί λίπασμα ή κάποια άλλη χημική ουσία. Το δέντρο που ομορφαίνει το κήπο του, παρήγαγε και τα προηγούμενα χρόνια μεγάλους καρπούς, όχι ωστόσο στο ίδιο μέγεθος, με αυτό που ζύγισε το φετινό.

Τα ρόδια δεν κέντρισαν την προσοχή μονάχα του ιδιοκτήτη, κερδίζουν τα βλέμματα και των γειτόνων του, που σπεύδουν να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά δημιουργήματα της φύσης μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου