AROUND THE WEB

Φάλαινα 40 τόνων προσγειώνεται πάνω σε καγιάκ με 2 τουρίστες!

φάλαινα-40-τόνων-προσγειώνεται-πάνω-σε-κ-323707

Δύο Βρετανοί τουρίστες έζησαν τον τρόμο και γλίτωσαν από θαύμα όταν μια 40 τόνων φάλαινα προσγειώθηκε πάνω τους, ενώ έκαναν καγιάκ.

Ο Τομ Μαστίλ και η Σαρλότ Κινλοχ έκαναν κωπηλασία στο Monterey Bay στην Καλιφόρνια, όταν μια φάλαινα ξαφνικά εμφανίστηκε και τους έριξε στο νερό.

Το ζευγάρι καταπλακώθηκε από την 40 τόνων φάλαινα, η οποία τους βύθισε, εξαφανίζοντας τους ίδιους και το σκάφος τους. Ωστόσο, όλως παραδόξως, τη γλίτωσαν χωρίς γρατσουνιά και η μόνη ζημία ήταν ένα μικρό βαθούλωμα στην πλώρη του καγιάκ τους. Το ασυνήθιστο περιστατικό έγινε σήμερα και ένας επιβάτης πλοίου που περνούσε από την περιοχή τράβηξε το βίντεο.

Μιλώντας στην Telegraph, η 30χρονη που βρισκόταν στο καγιάκ, περιέγραψε τη στιγμή που η φάλαινα χτύπησε ως «τρομακτική» και την παρομοίασε σαν ένα κτίριο να πέφτει πάνω σου. «Ένιωσα σαν να ήμουν σε μια χιονοστιβάδα, σαν ένα λεωφορείο να προσγειώθηκε πάνω μας», είπε.

Ο Τομ, ο οποίος είναι συνηθισμένος σε στενές συναντήσεις με ζώα στη δουλειά του, αφού είναι σκηνοθέτης της άγριας ζωής, είπε ότι ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς γλίτωσαν.

Το βίντεο, μιλάει από μόνο του.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου