AROUND THE WEB

Αστείο βίντεο του Ομπάμα να βγάζει selfie

αστείο-βίντεο-του-ομπάμα-να-βγάζει-selfie-668933

Πόσο σωστό είναι ένας Πρόεδρος να ποζάρει με ένα ραβδί για να βγάλει την τέλεια selfie; Πόσο σωστό είναι να προσποιείτε ότι βάζει καλάθια όταν βρίσκεται μόνος του στον Λευκό Οίκο; Να αστειεύεται με τον εαυτό του στο διαδίκτυο; Να λέει «Υolo»;

Ο Μπαράκ Ομπάμα προσπαθεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα που απασχολούν αρκετούς ίσως Αμερικανούς, με ένα ασυνήθιστο και ξεκαρδιστικό βίντεο σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει περισσότερες συνδρομές στο πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας που λήγει την Κυριακή.

Το βίντεο που ετοίμασε το Buzzfeed, κυκλοφόρησε την Πέμπτη, μια ημέρα μετά την συνέντευξη του με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Στο βίντεο, ο Πρόεδρος προσποιείται ότι αποτυγχάνει να βουτήξει ένα μπισκότο σε ένα ψηλό ποτήρι με γάλα, διότι το cookie είναι πολύ μεγάλο. Ευχαριστώ Ομπάμα», λέει τότε ο Πρόεδρος, συμμετέχοντας μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς του στο διαδίκτυο που χρησιμοποιούν την φράση για να κοροϊδέψουν τους αντιπάλους του όταν χρησιμοποιούν αυτή τη φράση για να κοροϊδέψουν με τη σειρά τους τον Πρόεδρο.

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο του Buzzfeed με τίτλο «Πράγματα που κάνει ο καθένας αλλά δεν μιλά ποτέ γι’ αυτά» το οποίο έφτασε τα 1,6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μία ώρα από την δημοσίευσή του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, κάνει αστείες γκριμάτσες μπροστά στον καθρέφτη, χρησιμοποιεί ειδικό ραβδί για να βγάλει την τέλεια selfie και προσποιείται ότι βάζει καλάθια.

Σε ένα άλλο σημείο, φτιάχνει σκίτσα της Μισέλ, δοκιμάζει γυαλιά ηλίου σε στυλ Τζο Μπάιντεν και παλεύει με την προφορά της λέξης «Φεβρουάριος»

Όπως έκανε και πέρυσι στη διαδικτυακή σειρά του Ζακ Γαλιφιανάκη «Ανάμεσα σε δύο φτέρες», ο Ομπάμα ελπίζει ότι η παρωδία θα εμπνεύσει τους νέους να εγγραφούν στο πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης πριν από την λήξη της προθεσμίας την Κυριακή.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου