AROUND THE WEB

Πήγε την νεκρή μητέρα του στην τράπεζα σε αναπηρικό καροτσάκι

πήγε-την-νεκρή-μητέρα-του-στην-τράπεζα-705669

Συνελήφθη στις Ηνωμένες Πολιτείες ένας άνδρας, που ενδεχομένως πήρε το νεκρό σώμα της μητέρας του στην τράπεζα σε αναπηρική καρέκλα, προκειμένου να βγάλει χρήματα στο όνομά της.

Η μητέρα του Ντέιβιντ Βάνζο, Καρίλ, πέθανε λίγες ημέρες πριν από τα 91α γενέθλιά της, γράφει η Independent.

Οι αξιωματικοί που κλήθηκαν να πάνε στο σπίτι της στο Πλίμουθ της Μινεσότα, την βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι, να φορά μια ρόμπα και έναν γούνινο παλτό με τα παπούτσια της που ήταν καλυμμένα με περιττώματα.

Επτά ώρες νωρίτερα, ο Βάνζο είχε πάρει την μητέρα του στην τράπεζα στην αναπηρική της καρέκλα, όπου έβγαλε 800 δολάρια από τον λογαριασμό της.

Το ένταλμα έρευνας ανέφερε πως το προσωπικό της τράπεζας ανησύχησε για το γεγονός πως τα πόδια της γυναίκας σέρνονταν κάτω από το αναπηρικό της καροτσάκι την ώρα που το άψυχο σώμα της «δεν κινούταν» και οι εργαζόμενοι «δεν μπορούσαν να πουν αν ανέπνεε».

Ένας γείτονας που είδε το Βάνζο να βάζει τη μητέρα του στο ταξί για την τράπεζα, δήλωσε: «δεν ξέρω αν απλά δεν είχε τις αισθήσεις της ή αν ήταν νεκρή».

Ο Βάνζο συνελήφθη για παραμέληση ηλικιωμένου ενώ θα ερευνηθεί από τις αρχές για την υποτιθέμενη οικονομική εκμετάλλευση.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας πως αγαπούσε τη μητέρα του και αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτήν, σύμφωνα με το Fox 9. «Φρόντιζα την μητέρα μου εδώ και χρόνια. Είμαι ο καλός εδώ και όχι ο κακός».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, η έρευνα εστιάζει πλέον στο να διαπιστωθεί αν η κυρία Βάνζο ήταν ζωντανή όταν μεταφέρθηκε στην τράπεζα.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου