AROUND THE WEB

Ιταλία: Μηνύει δημόσιο νοσοκομείο γιατί του… συρρίκνωσαν το μόριο

ιταλία-μηνύει-δημόσιο-νοσοκομείο-για-740184

Ένας 70χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση για να διορθώσει δυσμορφία στο πέος του, αλλά καταγγέλλει ότι οι διαστάσεις του άλλαξαν

Απευθύνθηκε στον χειρουργό για να του δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημά του, όμως, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε όχι μόνο δεν επιλύθηκε το ζήτημα, αλλά επιδεινώθηκε… Ο λόγος για έναν 70χρονο Ιταλό, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Peyronie, η οποία προκαλεί κάμψεις στο πέος οδηγώντας σε δυσμορφία, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται αισθητικά αλλά και λειτουργικά προβλήματα.

Ο άνδρας, λοιπόν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα κατηγορεί τον θεράποντα ιατρό του υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο δε βελτίωσε το πρόβλημά του, αλλά του… μίκρυνε το μόριο.
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ενημερωθεί για τις πιθανότητες ανεπιτυχούς επέμβασης και των επιπτώσεων στην υγεία του.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο 70χρονος εμφανίζει ακόμα δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, έτσι αποφάσισε να ασκήσει μήνυση κατά του γιατρού, αλλά και κατά του δημόσιου νοσοκομείου στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση.
Το θύμα ζητά αποζημίωση ύψους 52.000 ευρώ, ωστόσο ο γιατρός απορρίπτει τους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας ότι είχε ενημερώσει τον ασθενή για τις πιθανότητες αποτυχίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου