AROUND THE WEB

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης που έπλεκε στις εξέδρες

ο-βρετανός-ολυμπιονίκης-που-έπλεκε-στ-486539

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Βρετανός αθλητής της κολύμβησης Tom Daley άρχισε να πλέκει στις εξέδρες για να χαλαρώσει καθώς παρακολουθούσε τον αγώνα γυναικών στην κολύμβηση.

Η φωτογραφία του έγινε viral στα social media και ο ίδιος έγραψε στο Instagram ότι «το πλέξιμο είναι ένας τρόπος για να βρω ηρεμία καθώς με απαλλάσσει από το άγχος».


Ο Ολυμπιονίκης που πήρε το χρυσό μετάλλιο, έπλεξε και μια θήκη για το μετάλλιό του και ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram με τις υπόλοιπες δημιουργίες του τις οποίες πουλάει για να προσφέρει τα έσοδα σε φιλανθρωπίες.

«Ένα πράγμα που με κράτησε σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι η αγάπη μου για το πλέξιμο», είχε πει σε ένα βίντεο ο αθλητής. Ο Ολυμπιονίκης που είχε αποκαλύψει το 2013 ότι είναι ομοφυλόφιλος, ελπίζει ότι η φετινή νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα δώσει έμπνευση στην LGBT+ κοινότητα.

Όπως δήλωσε «εύχομαι κάθε νέος LGBT+ άνθρωπος εκεί έξω να μπορέσει να δει ότι όσο μόνος κι αν νιώθει αυτή τη στιγμή, δεν είναι μόνος. Μπορεί να καταφέρει τα πάντα».

coremag.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου