AROUND THE WEB

Βρετανία: Εκλεψαν τον Ντάριους -Το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο που είχε μπει στο Γκίνες [βίντεο]

βρετανία-εκλεψαν-τον-ντάριους-το-μεγα-634547

Εκλάπη στην Αγγλία «το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο», με τη βρετανική αστυνομία να απευθύνει έκκληση για πληροφορίες.

Έχει μπει στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες το 2010, με τον τίτλο για το «μεγαλύτερο κουνέλι στη ζωή», ενώ η ιδιοκτήτριά του ανακοίνωσε ότι προσφέρει αποζημίωση σε όποιον το βρει και της το φέρει πίσω.

Σύμφωνα με τις δυνάμεις της τάξης, ο Ντάριους, ένα κουνέλι 1,29 μέτρων του είδους γίγαντας της Φλάνδρας, εκλάπη από τον περιφραγμένο χώρο στον οποίο βρισκόταν στον κήπο των ανθρώπων που το φροντίζουν στο Στόλτον, στο Γούστεσερ, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή το ξημέρωμα.

Κινδυνεύει να πεθάνει χωρίς την ειδική διατροφή του

Η ιδιοκτήτριά του, Ανέτ Έντουαρντς, υποσχέθηκε σε μήνυμά της στο Twitter να δώσει αποζημίωση 1.000 στερλινών (1.156 ευρώ) σε όποιον το βρει και το επιστρέψει, διευκρινίζοντας ότι το κουνέλι της είναι 11 ετών και άρα είναι υπερβολικά μεγάλο σε ηλικία για αναπαραγωγικούς σκοπούς, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

«Κάθε ζώο είναι ένα αναντικατάστατο πλάσμα», δήλωσε στην εφημερίδα Daily Telegraph η 68χρονη Έντουαρντς, πρώην μοντέλο του Playboy. Σύμφωνα με την ίδια, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, ο Ντάριους ακολουθεί ειδική διατροφή χωρίς την οποία κινδυνεύει να πεθάνει.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο που εκλάπη:

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου