Γερμανία: Αγριογούρουνο κολύμπησε στην Βαλτική και επιτέθηκε σε λουόμενους

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-12, 23:28:46
Γερμανία: Αγριογούρουνο κολύμπησε στην Βαλτική και επιτέθηκε σε λουόμενους

Πανικό σκόρπισε ένα αγριογούρουνο στην Γερμανία όταν, αφού κολύμπησε στην Βαλτική, επιτέθηκε σε λουόμενους, κοντά στα σύνορα με την Δανία.

Το αγριογούρουνο εκτιμάται πως χάθηκε και κατέληξε στη Βαλτική Θάλασσα το Σαββατοκύριακο, προφανώς κολυμπώντας για χιλιόμετρα μέχρι να ορμήσει στους λουόμενους της τουριστικής περιοχή Σενχάγκεν.

«Αρχικά, σκεφτήκαμε ότι πρόκειται για φώκαινα. Το ζώο όμως δεν έφυγε, αντιθέτως βγήκε στην ξηρά», γράφει ο ναυτικός Κλαούς Σλιούτερ από την Κάτω Σαξονία σε ένα κοινωνικό δίκτυο όπου ανέβασε ένα βίντεο του αγριογούρουνου. «Να το σώσουμε δεν θα μπορούσαμε, αλλά να το βοηθήσουμε να  αλλάξει πορεία προς την κατεύθυνση του Σένχάγκεν μπορούσαμε. Ευτυχώς, το καταφέραμε. Τα αγριογούρουνο είναι απίστευτα γρήγορο. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί καν πόσο γρήγορα μπορούν να κινούνται στο νερό». Ο αγριόχοιρος έτρεξε πάνω από την παραλία προς τα βράχια

Τελικά, οι ναυαγοσώστες της Γερμανικής Εταιρείας Διάσωσης Ζωής (DLRG) και άλλοι παραθεριστές βοήθησαν ώστε το ζώο να μπορέσει να φύγει από την παραλία. To γεγονός θα μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη, αλλά τελικά δεν έπαθε κανείς τίποτα. Δεν είναι ακόμη γνωστό γιατί το ζώο κολύμπησε τόσα χιλιόμετρα στη Βαλτική Θάλασσα.

iefimerida.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=