AROUND THE WEB

La Casa de Papel: Θεωρίες πριν την πρεμιέρα

la-casa-de-papel-θεωρίες-πριν-την-πρεμιέρα-136371

Το La Casa de Papel επιστρέφει και οι φαν ανυπομονούν.

Η ισπανική σειρά κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Netflix και ετοιμάζεται να ενώσει τον πλανήτη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ήδη οι θεωρίες σχετικά με το τι θα γίνει στην τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Το τρέιλερ μας προετοίμασε για το χάος… Οι ληστές του La Casa de Papel προσπαθούν να σώσουν την Ναϊρόμπι μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική αστυνομία, ενώ ο «Καθηγητής» προσπαθεί να σώσει την Ρακέλ. Το τι θα γίνει, όμως, στη συνέχεια, δεν το γνωρίζει κανείς. Μέσα σε όλες τις θεωρίες, το Tele Loisirs, που αγαπά τις σειρές, αποφάσισε να αναφερθεί στις πιθανότητες που έχουν οι αγαπημένοι ήρωες να ζήσουν στον τέταρτο κύκλο.

La Casa de Papel: Οι εκτιμήσεις… θανάτου

Ναϊρόμπι: 90%

Στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, η Ναϊρόμπι δέχεται μια σφαίρα και τραυματίζεται. Η κατάσταση της είναι δύσκολη και οι φίλοι της προσπαθούν να την σώσουν. Ακόμη και ο καθηγητής φαίνεται να σκέφτεται ότι δεν θα τα καταφέρει.

Ντένβερ και Ελσίνκι: 70%

Όπως αποκαλύφθηκε από το εκρηκτικό τρέιλερ του La Casa de Papel, ορισμένοι από τους ληστές θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας καταφέρνει να απελευθερωθεί.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ντένβερ και ο Ελσίνκι έχουν αρκετές πιθανότητες να πεθάνουν για έναν απλό λόγο: στο τρέιλερ, βλέπουμε καθαρά μια χειροβομβίδα να σκάει δίπλα στο πρώτο, ενώ ο Ελσίνκι θα βρεθεί κρεμασμένος.

Ρίο: 30%

Βασανισμένος από την Αλίσια, στην αρχή του τρίτου κύκλου, ο Ρίο ακούει από την Τόκιο ότι παραλίγο να κοιμηθεί με τον Ντένβερ, στο παρελθόν. Εχοντας βασανιστεί, εξευτελιστεί από την αγαπημένη του, ο Ρίο μπορεί να μην αντέξει…

Ο Προφεσόρ: 20%

Στο τέλος της σεζόν 3 του La Casa de Papel, ο Προφεσόρ είναι πεπεισμένος ότι η Ρακέλ (η οποία νοσεί από κορωνοιό) έχει χάσει τη ζωή μετά τον πυροβολισμό του Σουάρεζ. Μπορεί ο Προφεσόρ να είναι καταρρακωμένος συναισθηματικά, ωστόσο, δεν είναι αδύναμος για να αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Προφεσόρ θα μπορούσε να δεχθεί τα πυρά της Αλίσια, ωστόσο, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς το La Casa de Papel δεν είναι υπάρχει χωρίς αυτόν.

Τόκιο: 0%

Η Τόκιο είναι η αφηγήτρια του La Casa de Papel, οπότε το να χάσει τη ζωή της δεν είναι ενδεχόμενο. Από την ιστοσελίδα είναι «όχι»…, η Τόκιο θα βγει ζωντανή.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου