Την χώρισε ο άνδρας της επειδή ήταν χοντρή, εκείνη έχασε κιλά & τώρα συζεί με το γιο του πρώην άνδρα της

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-18, 18:56:49
Την χώρισε ο άνδρας της επειδή ήταν χοντρή, εκείνη έχασε κιλά & τώρα συζεί με το γιο του πρώην άνδρα της

Όταν ο σύζυγος της χώριζε την Marina Balmasheva δεν πίστευε την τροπή που θα έπαιρνε αυτός ο χωρισμός. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις είχαν βγει και οι δυο από αποτυχημένους γάμους. Η Marina δεν είχε παιδιά ενώ ο σύζυγος της είχε από τον πρώτο του γάμο έναν 20χρονο γιο τον Βλαδίμηρο.

Τους τελευταίους μήνες πριν χωρίσουν η Marina είχε βάλει πολλά κιλά κάτι που της το χτυπούσε συνέχεια ο άνδρας της, ο οποίος μάλιστα τη μέρα που μάζεψε τα πράγματα του για να φύγει από το σπίτι της το χτύπησε δεικτικά. «Είσαι χοντρή δεν μπορώ ούτε να σε βλέπω έτσι όπως είσαι» είπε και έφυγε.

Όμως αντί να πέσει σε μαύρη κατάθλιψη η Marina από το Κράσνονταρ της Ρωσίας, ατσάλωσε τον εαυτό της και το έβαλε πείσμα να χάσει κιλά. Σε διάστημα ενός χρόνου όχι μόνο έχασε πολλά κιλά, αλλά ήρθε πιο κοντά και με τον 20χρονο γιο του πρώην συζύγου της τον Βλαδίμηρο.

 

Μάλιστα ένα πρωινό που είχε πάει ο σύζυγος της στο σπίτι για να πάρει κάτι πράγματα (όταν η κοπέλα είχε πλέον αδυνατίσει για τα καλά) παραξενεύτηκε που την είδε αναμαλλιασμένη και εισέβαλε μέσα στα δωμάτια αν και δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Όταν άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου παρολίγον να πάθει συγκοπή. Στο κρεβάτι είδε ξαπλωμένο τον γιο του γυμνό να περιμένει την ερωμένη του. Από τότε και μετά ο σύζυγος εξαφανίστηκε. Η Marina συνεχίζει να συζεί επίσημα πλέον με τον 20χρονο Βλαδίμηρο.

topontiki.gr

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=