Επαιζε Pokemon Go σε 8 διαφορετικά τηλέφωνα ταυτόχρονα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-16, 19:36:28
Επαιζε Pokemon Go σε 8 διαφορετικά τηλέφωνα ταυτόχρονα

Ήταν μια μανία και νομίζαμε πως πέρασε. Ωστόσο, οι λάτρεις του Pokemon Go συνεχίζουν να παίζουν το γνωστό παιχνίδι όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

Πριν από δύο ημέρες, ένας αστυνομικός στις ΗΠΑ συνάντησε ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου και αποφάσισε να δει τι συμβαίνει., Φοβούμενος πως ο οδηγός μπορεί να ήταν σε κίνδυνο, ο αστυνομικός πλησίασε για να ερευνήσει και ανακάλυψε τελικά πως ο οδηγός έπαιζε Pokemon Go σε... 8 διαφορετικά τηλέφωνα.

Ο αξιωματικός της Ουάσινγκτον Κάιλ Σμιθ έπεσε πάνω στο περίεργο σκηνικό κοντά στο Μπάριεν, νότια του Σιάτλ. Μόλις ζήτησε από τον οδηγό να ανοίξει το παράθυρο, παρατήρησε 8 smartphones σε μια αυτοσχέδια θήκη φτιαγμένη από πολυουρεθάνη.

«Δεν ξέρω κανέναν που να έχει 8 συσκευές τηλεφώνου επομένως, αυτός ο τύπος πρέπει να ήταν πολύ κολλημένος με το Pokemon Go» δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της αστυνομίας, που μοιράστηκε και μια φωτογραφία, στο USA Today.

Τα σχόλια των χρηστών στο tweet του, μπορεί να τα εντάξει κανείς σε δύο κατηγορίες: εκείνα που συζητούσαν για το εάν θα έπρεπε να γίνει κάποια επίπληξη στον οδηγό για το παρκάρισμα σε μια κατάσταση που δεν ήταν έκτακτης ανάγκης και σε εκείνους που τον έκραξαν για την πφορανή εμμονή του με το viral παιχνίδι Pokemon Go.

Άλλοι πάλι, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να τονίσουν πως είναι και η χειρότερη περίπτωση παθιασμένου θαυμαστή του Pokemon Go. Πάντως, ο αστυνομικός αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει με πρόστιμο γιατί δεν ασχολούνταν με το παιχνίδι εν ώρα οδήγησης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως πριν από δύο χρόνια είχε ξεσπάσει μια μανία με το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους πάντες να παίζουν όπου μπορεί να φανταστεί κανείς. Μάλιστα, στην Ρωσία, ένας νεαρός κρίθηκε ένοχος γιατί έπαιζε Pokemon Go μέσα σε εκκλησία ενώ ακόμη και η πρωθυπουργός της Νορβηγίας «συνελήφθη» να παίζει το εν λόγω παιχνίδι μέσα στη Βουλή.

iefimerida.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=