AROUND THE WEB

Το Facebook διοργανώνει… συλλαλητήριο κατά της αύξησης στο σουβλάκι

το-facebook-διοργανώνει-συλλαλητήριο-κατά-τ-542728

Σάλο και στο Facebook έχει προκαλέσει η προαναγγελία της αύξησης της τιμής στο σουβλάκι, που θα κοστίζει 3 ευρώ από την 1η Μαΐου.

Μάλιστα, μια ομάδα ευφάνταστων χρηστών δημιούργησε μία εκδήλωση, με τίτλο «Συλλαλητήριο ενάντια στην αύξηση της τιμής στο σουβλάκι», εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του… ελληνικού λαού απέναντι στην ανατίμηση. Η πρόθεση συμμετοχής είναι μάλλον εντυπωσιακή, καθώς 10.000 άτομα δηλώνουν το παρών και άλλα 28.000 άτομα δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται.

Οι χρήστες χρησιμοποιούν εν είδει δανείου γνωστά συνθήματα και τα προσαρμόζουν στις απαιτήσεις του γεγονότος. Οι επιρροές είναι είτε από τα συνθήματα πολιτικών κομμάτων και κινημάτων, είτε και από γνωστές φράσεις.

«Μην παραχαρασσετε την ιστορία τα σουβλάκια κάνουν δύο και όχι τρια», γράφει ένας χρήστης, με έναν άλλο να καλεί σε μαζική συμμετοχή. ««ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!», γράφει.

«Δεν πληρωνω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΥΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ», γράφει ένας άλλος χρήστης, ενώ ένα άλλο γνωστό σύνθημα προσαρμόστηκε στις περιστάσεις ως εξής: «
Ε-ΜΠΡΟΣ ΛΑ-Ε ΜΗ ΣΚΥ-ΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕ-ΦΑ-ΛΙ ΚΑ-ΤΩ Α-ΠΟ 3 ΕΥ-ΡΩ ΠΙ-ΤΟ-ΓΥ-ΡΑ ΚΑΙ ΠΑ-ΛΙ».

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου