AROUND THE WEB

Νεαρός ρισκάρει τη ζωή του «φουσκώνοντας» τα μπράτσα του με χημικά

νεαρός-ρισκάρει-τη-ζωή-του-φουσκώνον-794052

Ο 21χρονος Kirill Tereshin από τη Ρωσία καυχιέται στα social media για τα μπράτσα του ποστάροντας φωτογραφίες που επιδεικνύουν το περίεργο σχήμα του σώματός του. Οι δικέφαλοί του όμως, που ξεπερνούν τα 60 εκατοστά, δεν είναι αποτέλεσμα γυμναστικής ή πρωτεϊνικών shake.

Θέλοντας να μοιάσει στον Ποπάυ, ο νεαρός Ρώσος κάνει ενέσεις στα μπράτσα του με ένα λάδι ενίσχυσης γνωστό ως συνθόλη. Χρησιμοποιεί αυτό το επικίνδυνο χημικό για να κάνει τα μπράτσα του δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του με σκοπό να σπάσει ρεκόρ στο bodybuilding.

Ξεκίνησε να κάνει ενέσεις συνθόλης όταν απολύθηκε από το στρατό και κατάφερε να μεγαλώσει το μέγεθος των δικεφάλων του κατά 25 εκατοστά σε μόλις δέκα μέρες. Αρχικά χρησιμοποιούσε 250 ml αλλά κατάλαβε ότι με αυτή την ποσότητα τα μπράτσα του μεγάλωναν μόνο κατά 2,5 εκατοστά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, για να επιτύχει αυτό το μέγεθος στους δικέφαλούς του χρειάζεται να χορηγήσει λίτρα συνθόλης κάνοντας ενέσεις στα μπράτσα του. Αυτό το λάδι ενίσχυσης αποτελείται από 85% λάδι, 7,5% λιδοκαΐνη και 7,5% αλκοόλ.

«Έκανα τις ενέσεις και μετά είχα 40 πυρετό, ήμουν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι πεθαίνω, στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά» δήλωσε ο 21χρονος Ρώσος προσθέτοντας ότι έχει πάρει 7 κιλά από τότε που ξεκίνησε τις ενέσεις.

Παρά το μέγεθός τους όμως τα μπράτσα του δεν είναι πιο δυνατά αφού οι μύες δεν είναι τόσο ανεπτυγμένοι όσο φαίνονται.

Η συνθόλη χρησιμοποιείται συνήθως σε μικρές ποσότητες από bodybuilders που παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς για τη βελτίωση των μυών τους.

Αν και η ουσία αυτή είναι νόμιμη και διαθέσιμη online, μπορεί να προκαλέσει μεταξύ άλλων πνευμονικό εμβολισμό, βλάβες στα νεύρα, λοιμώξεις, εγκεφαλικό και τη δημιουργία κυστών με λάδι μέσα στους μύες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου