Του ’κατσε στον λαιμό ο... Μπομπ Σφουγγαράκης

Τελευταία ενημέρωση: 2015-01-27, 21:11:25
Του ’κατσε στον λαιμό ο... Μπομπ Σφουγγαράκης

Τον Μπομπ Σφουγγαράκη να ανεβοκατεβαίνει στην τραχεία ενός μικρού παιδιού, είδαν ακτινολόγοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο King Abdulaziz, στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 16 μηνών ασθενής διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς όπως ανέφεραν οι γονείς του είχε καταπιεί ένα αντικείμενο και φοβήθηκαν μην σταματήσει η αναπνοή του.

Οι γιατροί όμως έπαθαν σοκ όταν αντίκρισαν την ακτινογραφία, καθώς η φιγούρα του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν τόσο καθαρή, που όπως σχολίασε ο δρ Γκόφραν Αγελι, «έβλεπες το κουκλάκι να χαμογελάει και φαινόταν ότι είχε τη γλώσσα έξω».

Όπως είπαν οι ειδικοί, στην αρχή είδαν με την ακτινογραφία ένα λεπτό αντικείμενο. Σε δεύτερη ακτινογραφία τους φάνηκε σαν καρφίτσα. Στην τρίτη είδα τη φιγούρα του Μπομπ Σφουγγαράκη.

Η ακτινογραφία ήταν τόσο καθαρή, που οι γιατροί μπορούσαν να δουν τις φακίδες, τα παπούτσια και τα δάχτυλα του Μπομπ.

Αυτό συνέβη διότι ο Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν ένα μεταλλικό μενταγιόν την αδερφής του 16μηνου παιδιού και οι λεπτομέρειες ήταν χαραγμένες πάνω στην επιφάνεια του, κάτι που έκανε το ακτινολογικό μηχάνημα να το καταγράψει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε φορά που μπαίνουμε για ακτινογραφία, ο ειδικός μας ζητάει να αφαιρέσουμε ό,τι μεταλλικό φοράμε πάνω μας.

tanea.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=