ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-552163

ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ιππικός Σύλλογος Βόλου «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» ευχαριστεί θερμά τους φορείς της πόλης, που συνέβαλαν θετικά για να πραγματοποιηθεί η 5η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση Βόλου.

Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, το Λιμενικό Σώμα, τον ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, Διεύθυνση Καθαριότητας), το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Τροχαία Βόλου, που βοήθησε για τη διεξαγωγή και μερίμνησε για την ασφαλή κυκλοφορία των ζωήλατων αμαξών και ιππέων.

Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βόλου.

Ολους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Την κ. Αλεξάνδρα Αλτούνη, πρόεδρο του Ιππικού Συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ», που για 5η συνεχόμενη χρονιά μας τίμησε με την παρουσία της, εκφωνώντας τους συμμετέχοντες στην παρέλαση του Συλλόγου μας.

Τις εφημερίδες ΘΕΣΣΑΛΙΑ και ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τα τηλεοπτικά κανάλια ASTRA TV και TRT, το myvolosnet, το the newspaper.gr για την προβολή και δημοσιότητα της εκδήλωσής μας.

Το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου και το ΡΑΝΤΖΟ «Φ» για τον σταυλισμό των αλόγων.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στην παρέλαση, τους ιππείς και τα πληρώματα των αμαξών και τους παρευρισκόμενους, που παρακολούθησαν και χειροκρότησαν θερμά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, που βοήθησαν υλικά και οικονομικά για την άριστη διεξαγωγή της 5ης Πανελλήνιας Ιππικής Συνάντησης Βόλου.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΨΑ ΑΕ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΪΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΥΚΑΣ ΑΕ, ΤΖΙΜΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΝ-ΒΕΛ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΤΡΙΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΚΡΑΛΛΗ, ΑΝΘΗ – ΦΥΤΑ «ΤΟΥΛΙΠΑ», ΤΕΝΤΕΣ ΚΙΣΣΑΣ, ΣΙΔΕΡΑ ΜΠΕΤΟΥ ΑΦΟΙ ΣΚΡΙΜΠΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΓΟΣ ΑΕ, ΣΙΔΕΡΑ ΜΠΕΤΟΥ ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ. ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ, ΛΕΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΖΑΠΑΝΤΟΥΛΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΪΟΠΟΥΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου