ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΣΑΜ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ»

45-χρονια-σισαμ-συνεχιζουμε-δυναμικα-663992

Διανύουμε την 45η χρονιά προσφοράς και ανιδιοτελούς προσπάθειας για την καλύτερη διασφάλιση του επαγγέλματός μας και την καλύτερη δυνατή προστασία κυρίως των μελών μας και κατ’ επέκταση των πολιτών, που εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις μας.

Ολα τα παραπάνω έχουν όνομα, ΣΙΣΑΜ, Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Μοτοσυκλετών Μαγνησίας. Ενα σωματείο, που αριθμεί αυτή τη στιγμή 150 μέλη όλων των ειδικοτήτων κι αυτό είναι το πρώτο πλεονέκτημα, καθώς σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά το γενικό πλαίσιο νόμου του συνεργείου αυτοκινήτων, αλλά και ειδικά για κάθε ειδικότητα, που μετέχει ως μέλος. Το βασικό μέλημά μας είναι η στήριξη των μελών μας, καθώς και οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε να είναι καθόλα νόμιμες τόσο σε επίπεδο επιχείρησης (έγγραφα κτιρίου), όσο και σε ατομικό (πτυχία, άδειες), χωρίς αυτό να σημαίνει πως σταματά εκεί η δράση του συλλόγου.

Τα μέλη μας όμως δεν σταματούν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις και να κάνουν επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες. Ετσι και ο ΣΙΣΑΜ ακολουθώντας τις εξελίξεις διοργανώνει συνεχώς ένα μεγάλο φάσμα επιμορφωτικών σεμιναρίων, που ξεκινούν από τη συμπεριφορά στους πελάτες μας (ιδιοκτητών, υπαλλήλων) μέχρι και την τεχνολογία του αύριο προσπαθώντας για το καλύτερο.

Υπερήφανοι συνεχιστές του έργου των προκατόχων μας, προσπαθούμε να κρατήσουμε στην κορυφή τον σύλλογό μας, καθώς βρίσκεται εκεί μέσα από αγώνες και δυσκολίες 45 ετών, που κάθε διοίκηση έβαζε τις δυνάμεις της, ώστε αυτή τη στιγμή να έχουμε ιδιόκτητα γραφεία πλήρως οργανωμένα, γραμματειακή υποστήριξη για την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε μέλους, αλλά και την επίλυση προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Κύριο μέλημά μας η νομιμότητα και η καλύτερη εξυπηρέτηση. Το σήμα μας είναι η εγγύηση των συνεργείων μας για ασφαλή αυτοκίνητα στους δρόμους.

Αποστολόπουλος Δημήτριος

Γενικός γραμματέας ΣΙΣΑΜ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου