ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-697198

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βόλου Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. ευχαριστεί την επιχείρηση Ρούσσας Α.Ε. Βιομηχανία Γάλακτος για την ευγενική χορηγία προϊόντων παραγωγής της στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου στο πλαίσιο κάλυψης των διατροφικών αναγκών των ωφελουμένων.

Ευχαριστεί την επιχείρηση NILO – Δ. Παπαμιχαήλ & ΣΙΑ Ε.Ε. για την προσφορά καθαριστικών ειδών στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής των ωφελουμένων του Ξενώνα.

Ευχαριστεί την επιχείρηση Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για τη χορηγία ειδών διατροφής στους ωφελούμενους του Ξενώνα Αστέγων Βόλου στο πλαίσιο κάλυψης των διατροφικών τους αναγκών, καθώς και την επιχείρηση Γεωργιάδης Α.Ε. για τη χορηγία δωροεπιταγών.

Ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις: ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΜΙΚΑ Ο.Ε., MAST FOODS A.E., ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΒΕΕ, Γ. ΜΑΝΤΑΣ – Μ. ΜΑΝΤΑ & ΣΙΑ Ε.Ε., καθώς και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, που με τις χορηγίες τους την περίοδο των Χριστουγέννων παρείχαν στους ωφελούμενους του Ξενώνα Αστέγων Βόλου τη δυνατότητα να έχουν γεμάτο το γιορτινό τους τραπέζι με όλα τα παραδοσιακά εδέσματα των εορτών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ.

ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΑΡΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου