ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-794489

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω της ευχαριστίες μου στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, που μου παρείχε ως ασθενή μετά από χειρουργείο, που χρειάστηκε να υποβληθώ.

Από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο στο τμήμα της ορθοπεδικής χειρουργικής με φρόντισαν άριστα με τις οδηγίες της κ. Μαρίας Ζαμπάντη καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες σε πιεστικές συνθήκες.

Ιδιαιτέρα όμως θα ήθελα να αναφερθώ στον σπουδαίο ιατρό κ. Μουλά Γεώργιο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της συνάντησής μας με απαράμιλλο ζήλο, υπομονή και επιμονή στην αντιμετώπιση της περιπλοκής κατάστασής μου συνέβαλε τα μέγιστα και στην ψυχολογική μου υποστήριξη, παρακολουθώντας με συνεχώς, μη λογαριάζοντας κόπο και κούραση, ήταν συνεχώς δίπλα μου όποια στιγμή και αν τον χρειάστηκα με συμβουλές και καθοδήγηση βοηθώντας με να κατανοήσω δεδομένα για το πρόβλημά μου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, θα ήθελα να τονίσω ότι ιατροί τέτοιας επιστημονικής κατάρτισης, ήθους και εργατικότητας, όπως ο κ. Μουλάς, κοσμούν τα Νοσοκομεία της χώρας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιατρό κ. Χαυτούρα για την ψυχολογική του υποστήριξη σε εμένα.

Με Εκτίμηση

Κρικελάς Παύλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου