ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήρια Επιστολή προς κ.Δεληγιάννη Νικόλαο

ευχαριστήρια-επιστολή-προς-κ-δεληγιά-849529

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας, με την παρούσα, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ.Δεληγιάννη Νικόλαο, πρώην Γεν. Γραμματέα του ΣΕΗΜ, εκ μέρους όλων των Συναδέλφων για την συμβολή του και για την άψογη πολυετή συνεργασία του με το Σύνδεσμό μας. Κάναμε από κοινού ένα πολύ όμορφο ταξίδι γεμάτο από δυνατές εμπειρίες και πολλές καλές στιγμές.

Ο κ.Δεληγιάννης Νικόλαος, κατόπιν του διορισμού του ως Υπάλληλος στις Σχολές του ΟΑΕΔ, αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗΜ, όχι όμως από τον δυνατό Σύνδεσμό μας και από τον κλάδο μας, στον οποίο έχει συνεισφέρει ανιδιοτελώς και έχει δράσει ευσυνείδητα όλα τα χρόνια, φέροντας εις πέρας όλα τα καθήκοντά του αλλά βάζοντας κυρίως την δική του προσωπική υπογραφή για την σωστή ενημέρωση, εκπαίδευση και εξέλιξη των μελών και του κλάδου. Η αποχώρηση αφορά μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο, στις συνεδριάσεις του οποίου φυσικά είσαι ευπρόσδεκτος να παρευρίσκεται, όπως και σε κάθε δράση του ΣΕΗΜ. Είναι Συνεργάτης και Φίλος!

Είναι ιδιαίτερη τιμή, το γεγονός ότι συνεργαστήκαμε μαζί του και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά να έχουμε Συναδέλφους και Συνεργάτες όπως ο κ.Δεληγιάννης Νικόλαος. Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο αλλά και για όλους τους ενεργούς Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ.Δεληγιάννη Νικόλαο, ο καινούργιος δρόμος να είναι καλά στερεωμένος, με επαγγελματική συνείδηση και σωφροσύνη που πάντα τον διακρίνει. Ο ΣΕΗΜ θα είναι πάντα δίπλα του! Συγχαρητήρια και πάλι! Ειλικρινείς ευχές για την μόνιμη ένταξη στο χώρο της εκπαίδευσης του κλάδου της Ηλεκτρολογίας και πάνω απ’ όλα Υγεία!

Η συνεργασία, ο αλληλοσεβασμός και η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών του Συνδέσμου είναι βασικές έννοιες που πρέπει να έχουμε ως γνώμονα για να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις συνθήκες, εύκολες και δύσκολες, και να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον μας!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου