ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συγχαρητήρια

συγχαρητήρια-351192

Η Κιβωτός του Κόσμου απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή προς την ομάδα διοργάνωσης εκδήλωσης «Casus Nights»

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε από εσάς χρηματική προσφορά, δωρεά για την ενίσχυση του έργου μας.

Το ποσό συγκεντρώθηκε από τα έσοδα της εκδήλωσης «Casus Nights», που διεξήχθη στις 17/08/2019 στο beach bar «Olive Paradise» στο Χόρτο Πηλίου, κατόπιν πρωτοβουλίας των διοργανωτών κ. Ανέστη Γιαννά, Αριστοτέλη Καρανάνου & Θάνου Χρισακόπουλου με την ευγενική στήριξη των τοπικών αρχών Αστυνομίας & Δήμου.

Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», όπως ξέρετε, προέρχονται από πολύ φτωχές και δύσμοιρες οικογένειες και περιμένουν τα πάντα από εμάς. Το φαγητό τους, τα ενδύματά τους, τα υποδήματά τους, τα σχολικά τους εφόδια, ο γιατρός και τα φάρμακά τους, τα πάντα παρέχονται από εμάς. Εκείνα δεν έχουν τίποτα άλλο, παρά μόνο την Κιβωτό και τη δική σας αγάπη.

Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλει με τον τρόπο σας θετικά.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην «Κιβωτό του Κόσμου» για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί.

Καθώς η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράστασή σας.

Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας.

Σταματία Γεωργαντή

Πρόεδρος Κιβωτός

Του Κόσμου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου