ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-365997

Λ.Α. ΒΟΛΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ αισθάνονται την υποχρέωση, έπειτα από μια ακόμη μεγάλη επιτυχία που είχε οργανωτικά και αγωνιστικά η 39η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ «Δημήτρης Γαρουφαλιάς» το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2019, να ευχαριστήσουν τους θεσμικούς χορηγούς του αγώνα, που με την ευγενική βοήθειά τους ανταποκρίνονται ξανά και ξανά σε κάθε κάλεσμά μας, ώστε να διοργανώνουμε έναν τέλειο αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Μαγνησίας, που ως συνδιοργανωτής και την αντιπεριφερειάρχη κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα, που σε κάθε κάλεσμά μας σχετικά με τις διοργανώσεις της Λέσχης ανταποκρίνεται άμεσα και ταχύτατα, καθώς επίσης και την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας, τον Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αγκαλιάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το άθλημα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην πόλη μας, όπως επίσης τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Πράττο Γεώργιο, ο οποίος σε καθημερινή βάση με συνεργεία του Δήμου και μηχανήματα από την Υπηρεσία Καθαριότητας βρισκόταν στη διαδρομή του αγώνα για κοπή και καθαρισμό χόρτων κ.ά., έτσι ώστε η διαδρομή να είναι έτοιμη ενόψει του αγώνα, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. μιας και ο Οργανισμός ήταν ένας εξ αυτών που στήριξαν τον αγώνα.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους Θεσμικούς Υποστηρικτές του αγώνα, που χωρίς αυτούς, δυστυχώς, δεν μπορεί να διοργανωθεί και να διεξαχθεί κανένας απολύτως αγώνας, ο λόγος για την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Μαγνησίας και τον Διευθυντή κ. Βασίλειο Καραΐσκο, τον Διοικητή Τροχαίας Βόλου κ. Κουλούρη Αθανάσιο και τους άντρες του, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου με τον Διοικητή κ. Πόζογλου Χαράλαμπο με τα πλήρως επανδρωμένα οχήματά και τους πυροσβέστες, το ΕΚΑΒ Βόλου με το ιατρικό προσωπικό, τους οδηγούς και τραυματιοφορείς. Τους Γιατρούς του αγώνα κ. Σταμνά Κων/νο, κα. Δημητριάδου Αντωνέλα. Επίσης τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και τον κ. Ηλιόπουλο Βασίλη που με πυροσβεστικά οχήματα και εθελοντές διασώστες συνέβαλαν τα μέγιστα στην ασφάλεια και την υγειονομική κάλυψη.

Ενα θερμό ευχαριστώ στους κατοίκους των περιοχών του Ανω Βόλου – Αγ. Τριάδος, Σταγιατών, Κατηχωρίου, Πορταριάς και Μακρινίτσας, που έδειξαν, για μια ακόμη φορά, κατανόηση, για το κλείσιμο του δρόμου, καθώς και τους επαγγελματίες για τη φιλοξενία στους οργανωτές, θεατές, στα πληρώματα, καθώς και όλους τους Kριτές και Αρχοντες του αγώνα οι οποίοι είναι πάντα στη πρώτη γραμμή και όλοι αυτοί αποτελούν την καρδιά του αγώνα. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους θεατές, φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ήρθαν κατά χιλιάδες από όλη την Ελλάδα να παρακολούθησαν τον αγώνα και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Βολιώτες αγωνιζόμενους και ιδιαιτέρως τους αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον αγώνα, καθώς και τους μηχανικούς αυτών.

Κλείνοντας δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς – Υποστηρικτές του αγώνα που μας στηρίζουν κάθε χρόνο σε κάθε αγώνα κρατώντας ζωντανό το όνειρο:

Τον Μέγα Χορηγό – την εταιρεία Fitto με τα αφυδατωμένα φρούτα και λαχανικά.

Τους ΧορηγούςΙ. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ του κ. ΤΣΑΜΙΤΑ (4ο χλμ Βόλου – Λάρισας) – Ξενοδοχείο Portaria & Spa στην Πορταριά – HONDA Ομιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και την τοπική αντιπρόσωπο κα. ΜΑΤΣΙΚΑ, STAMOSA.E. εκλεκτά προϊόντα ζύμης.

Τους Υποστηρικτές

Την ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ Racing • Τη Food Service Καρακατσάνης • Τον Συνεταιρισμό ΖΑΓΟΡΙΝ • Ελαστικά Αντωνοβαρδάκης • Τη Γερανομεταφορική Κεφαλάς • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων 4Χ4 ΣΤΑΜΟΣ • Giusto café • Το κατάστημα R the Original fast food • Πυρασφάλεια Center ΝΤΑΗΣ • Την εταιρεία Olive oil ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ • Την Κλινική ΕΛΠΙΣ για την παροχή ασθενοφόρου οχήματος • Τους Αφούς Πασχαλόπουλου Ο.Ε. • Το εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ στην Πορταριά για την παροχή εδεσμάτων στον μπουφέ της απονομής • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Επίσης το Ξενοδοχείο Xenia Palace για τη διάθεση τραπεζοκαθισμάτων και λοιπών υπηρεσιών, την εταιρεία ΛΕΩΝ ΑΤΕ του κ. Καμπύλη για τη διάθεση οχήματος προς ανάγκες της διοργάνωσης, το Café ΕΛΕΛΕΥ στην Πορταριά για την παροχή sandwich, το Café ΕΠΑΥΛΙΣ στο Κάτω Κατηχώρι επίσης για την παροχή sandwich.

Τους δημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως χορηγοί επικοινωνίας Astra TV, Εφημερίδες Ταχυδρόμος, Θεσσαλία, Marconi Radio 96.1fm, e-volos.gr, voliotaki.blogspot.com. που στήριξαν σε υψηλό επίπεδο τον αγώνα, καθώς και το 321 GO, το περιοδικό 4TROXOI, motori.gr, time2rally.gr, Αutomotopatras.gr , GRally.gr, Rallycar.gr, Kανάλι ένα 90,4fm, Attica TV.

Και του Χρόνου!!!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου