ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-827832

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευαισθητοποίηση μιας εταιρείας εν έτει 2018

Εκ μέρους του Συλλόγου Άγιος Αθανάσιος Βελεστίνου Ν. Μαγνησίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε. (Θυγατρική του ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ) και στο προσωπικό της, για την οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ με γνώμονα τον άνθρωπο και με ευαισθησία πάνω σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία, μέσω του υποκαταστήματος της ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε. (ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΟΒΡΙΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ) προχώρησε στην απονομή Κοινωνικού Βραβείου Ασφαλούς Εργασίας για την καλύτερη επίδοση σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας στο προηγούμενο έτος των εργαζομένων της στην ΟΒΡΙΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να πούμε και στη Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στον δήμαρχό μας κ. Δημήτριο Νασίκα, καθώς και σε πολλούς πολίτες που τόνισαν το έργο μας και τη δραστηριότητά μας τα τελευταία χρόνια της ύπαρξης του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας προσπαθεί και συμβάλλει με τη βοήθεια των μελών και των φίλων του σε πολλά έργα που πραγματοποιήθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου.

Είμαστε εδώ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι την παράδοση μέσα από τον χορό, να συμβάλλουμε σε κάθε πολιτισμική και κοινωνική δραστηριότητα της περιοχής μας, να βοηθούμε συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και να βάλουμε ένα λιθαράκι στην αποπεράτωση του Ναού μας.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, τέτοιες ενέργειες είναι άξιες συγχαρητηρίων. Ευχόμαστε η συνεισφορά σας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Η πρόεδρος του Δ.Σ.

Βιολντζή Κρυσταλλία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου